Hema. Zucht.

Heerlijke service bij de Hema. Ik had het idee om voor mijn vriend voor kerst, een iphone-hoesje met een foto op de achterkant laten maken. Dit kan bij de Hema. Ik vorige week naar de winkel, met een foto op een USB en naar dat apparaat, is het apparaat 'kapot'. Volgende week weer gemaakt.
Ik vandaag in mijn pauze alweer naar de winkel, trouw met mijn USB stickje. Het apparaat deed het weer, pakte hij mijn foto niet. Niemand kon me helpen, ik moest later maar terugkomen. Allemaal leuk, maar de levertijd is 5 dagen en ik wil hem natuurlijk wel voor kerstavond hebben. De medewerkers van de Hema kwamen met dé oplossing; via internet (www.hema.nl).
Ik proberen, deed hij het alsnog niet. Ik kon er helemaal niks mee. Ik kreeg geen voorbeeld van hoe het eruit kwam te zien terwijl dit wel hoort (staat aangegeven), maar bij mij bleef het scherm gewoon grijs.
Ik terug naar de winkel, gevraagd om hulp. 'Wij kunnen niks voor je doen, probeer het morgen opnieuw.'
Dus ik zeg; oke morgen kan ik het nog wel een keer proberen, dan is hij maandag binnen. 'Nee, de levertijd is standaard 2 weken, 14 werkdagen, dus zonder feestdagen.'
Fijn dat er zulke goede informatie en service wordt geboden vrolijk op de site staat namelijk letterlijk; levertijd: 5 werkdagen.

Pff soms kan je zo chagrijnig worden van een leuk idee wat je in je hoofd hebt wat niet wil lukken.. Het leek me zo leuk om het met kerst te geven!
17 dec 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van DW1995
DW1995, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende