Het geneesmiddel...

Ik las van de week in de krant dat er een nieuw soort iets is uitgevonden om mijn ziekte te behandelen, de kosten om het iemand te leren zijn alleen zo hoog dat er geen geld voor is! Er is 1 iemand die het kan in Nederland, en die zit al volgeboekt tot weet ik wanneer.... Ik begrijp niet dat de overheid iedere keer de andere kant op kijkt als iets echt hard nodig is... Ik klaag absoluut niet hoor, want als het geld naar bestrijding van kanker gaat of een andere ernstigere ziekte dan die van mij ben ik al tevreden, maar de overheid heeft ook geld in andere zaken gestoken wat geen effect heeft, dus waarom geven ze dit niet gewoon een kans!

Mijn geneesmiddel tot nu toe is mijn grootste vriend: Mijn lieve hond... Ik houd van hem net als ik van mijn kinderen zal houden! Hijs mijn toeverlaat en luisterend oor, hijs 3 jaar geleden ook gekocht om mij te steunen en beter te maken... Mijn ouders wisten niet meer wat ze moesten doen om mij op de been te houden, ik wilde zo graag, maar mocht zoveel niet meer, en zeurde al 10 jaar aan hun hoofd voor een hond! Toen kwam ie....ik was op slag verliefd!
Ga altijd met hem weg, ben altijd bij hem, hij loopt altijd achter mij aan, is zo blij als ie me ziet! Hij ligt nu ook weer bij mij op de grond! Ik kan alles met hem doen, stoeien, boven op hem zitten, zijn ogen dicht houden! Hij zal nooit iets doen of klagen....

Ik ben zo blij met hem, zou niet weten wat ik zonder hem moest!
29 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende