het is gebeurt

Vanmorgen moest ik om 08.30 in het ziekenhuis zijn. Daar aangekomen mocht ik meteen mee, pilletjes slikken, vragenlijst doornemen en zo'n hyper trendy operatieschort aan !

Om 09.30 werd ik opgehaald vanuit de wachtkamer, voorbereid en spuitje binnen 2 seconden was ik weg.

De operatie is goed gegaan, om 11.15 werd ik wakker en meteen een spuitje tegen de buikpijn gekregen. Daarna mocht ik weer terug naar mijn kamer. Heb bijna heel de dag geslapen van de narcose. Voor dat ik naar huis mocht moest ik eerst gedronken, geplast en dan nogmaals drinken en wat eten. Dit ging goed en eindelijk om 17.00 mocht ik dan naar huis.

Op dit moment beginnen de pijnstillers uit te werken en doet mijn buik toch best wel behoorlijk pijn. Er werd me al gezegd dat morgen het ergste zou zijn, dan zou ik me voelen alsof er een vrachtwagen over me heen heeft gereden !!! Ik heb iig de pijnstillers die ik in het ziekenhuis heb gekregen meegekregen en daarbij mag ik nog 6 paracetamol slikken op een dag dus dan weet ik al hoeveel pijn ik kan krijgen ....

Maar ik ben blij dat ik het heb gedaan, ik heb er echt een heel goed gevoel over. Mensen en dan vooral vrouwen die graag kinderen willen vinden het echt belachelijk dat ik het heb laten doen. Zou graag willen dat ze mijn keuze respecteren, ik respecteer hun keuze dat ze kinderen willen, ik respecteer de keuze om talloze pogingen te doen van vrouwen bij wie het niet lukt om zwanger te raken waarom wordt mijn keuze dan niet gerespecteerd ? Een vrouw is er echt niet alleen maar op de wereld om kinderen te krijgen ! Ik zou te jong zijn om te weten ofdat ik geen kinderen wil ... maar als je met 25 aan kinderen begint dan is dat een goede leeftijd, waarom zou je dan niet te jong zijn om die keuze te maken ? En dan de foutste opmerking ooit: wie moet er dan voor je zorgen als je later oud bent ??? Sorry maar om kinderen te krijgen alleen maar om later niet alleen te zijn .... nee dat gaat mij te ver en te egoistisch.
19 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van she_devil
she_devil, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende