Het is wat...

Kreeg gister een sms van een jongen, waar ik de laatste tijd wel vaak mee sms. Of hij ooit heel misschien in de toekomst een kans bij me zou maken...

Toen ik dat kreeg dacht ik echt van: OMG je heb een vriendin gast, hoe kun je dat nou naar mij sturen... Beetje lullig voor haar.

Het domme is, ik heb die gast welgeteld 1 keer gezien in mijn leven. Was gewoon ff wat dom ouwehoeren enzo. Nouja toen op msn ouwehoeren, en nu ook smsen. Maar ik bedoel er helemaal niks mee. Stuur hem ook niks sjanserig. Dus ik zie het ook niet als stoken. Gewoon smsen over auto's nahnah en weet ik wat nog meer... En een beetje ouwehoeren. Maar ik bedoel er totaal niks mee.

Nouja later heb ik hem nog maar ff gevraagd hoe hij zoiets in zijn hoofd kreeg om me dat te sturen nahnah. En toen kreeg ik terug dat het misschienwat dom overkwam, omdat hij me maar 1 keer heeft gezien, maar omdat we aardig wat smsen, en hij me een toffe meid vindt, en dat hij gevoelens voor me krijgt. En dat als we elkaar vaker zouden zien dat ik dan kon merken hoe hij echt is.

Pff ik ben veel te nuchter voor dit ingesteld, kan me eigenlijk ook niet voorstellen dat die jongen zomaar gevoelens voor me krijgt . En sowieso hij heeft een vriendin .

Maargoed het is wel ego-strelend voor mij engel
14 apr 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Scáthach
Scáthach, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende