Him and only him! vervolg + deel 1

Ik heb een maandje geleden een hele leuke jongen ontmoet, in een kroeg. Ik heb later die nacht ook met hem gezoend en ik vond hem wel knap.
Hij zei écht lieve dingen tegen me, maar ik voelde niks voor hem.
Ondanks dat ik niks voor hem voelde bleven we smsen, elke dag, dag in dag uit. Ook toen ik op vakantie was ging het gewoon door. Er ging geen dag voor bij dat ik hem niet had gesproken.
toen ik terug kwam van vakantie, ging ik weer stappen. Met het stappen heb ik hem niet gezien, maar toen ik om 4 uur 's nachts stiekem het huis uit was geslopen kwma hij nog even langs. We hebben toen heel lang staan praten en vervolgens zoenend afscheid genomen.
Toen ik terug in mijn bedje was gekropen kreeg ik een berichtje van hem.
Er stond in; 'Zoen jij met liefde?' Ik wist toen niet z goed wat ik moest antwoorden en dacht er een tijdje over na. Ik antwoordde hem dat ik hem wel met liefde had gezoend en vroeg of hij met liefde zoende. Op deze vraag kreeg ik het antwoord; 'Ja ik wel.'
(dit was allemaal vorige week zaterdag)
Omdat ik de hele zondag niks van hem had gehoord, wat ik wel een beetje verdacht vond aangezien hij mij altijd smste, besloot ik hem te smsen. Het was een standaard gesprek zonder afsluiting. Een beetje zo van: 'Hee, hoi, allesgoed, ja met jou, ja goed, mooi, nog wat gedaan vandaag, ja dit en dat, en jij.' ik moest alle vragen stellen en er kwam geen 'slaaplekker of welterusten' terwijl hij dat elke avond toch wel had gezegd.
Ik heb nu nog steeds niks van hem gehoord, en ik mis hem best wel.

ik weet nu niet wat ik moet doen, ik kan hem wel smsen, want wat heb ik te verliezen? maar ik weet niet wat ik moet zeggen, aangezien ons gesprek nooit begint met 'hoe is het?' maar elke keer met iets anders.
Zien jullie misschien iets wat ik verkeerd heb gedaan? want hij had wel tegen een vriendin van mij gezegd dat hij (letterlijk) 'Niet verliefd op me was, maar wel kriebels voelde.' dit was na de avond dat ik hem ontmoette zegmaar, dus toen hij me ngo helemaal niet kende.

geschreven op 28-10-2011

Er zijn nu 2 weken voorbij, en ik heb niets van hem gehoord, althans, bijna niets.
Vorige week zaterdag nacht lag ik te slapen en ineens begon mijn mobiel allemaal geluiden te maken, het stopte niet dus ik besloot te gaan kijken. Met veel moeite las ik de berichtjes, ze waren van hem, althans van zijn mobiel. Het was een goede vriendin die met hem buiten was. Ze vertelde me dat 'die ene jongen' naar me opzoek was, en dat hij de hele tijd vroeg waar ik was, en dat hij het jammer vond dat ik er niet was. Hij was een beetje dronken.
Daarna smste hij met de mobiel van mijn vriendin, ze hadden geruild. In het berichtje stond 'Naam vind je lekker.' en ik antwoordde met mijn slaperige hoofd. "Haha, sukkel" ik kreeg gelijk 3 berichtjes terug "dankje he hannah, hartelijk, hahahah" Hieruit kon ik dus opmaken dat hij het was. Was het dan allemaal een stomme grap?

ik weet het nu echt niet meer en ik mis hem echt.

geschreven op 04-11-2011

Oke, afgelopen weekend ben ik dus uitgeweest, hij was er niet maar ik heb wel weer een stukje toe te voegen aan het verhaal. Dit stukje maakt alles een beetje duidelijker.

we waren met een paar vriendinnen aan het opmaken etc. voor het uitgaan, en toen kreeg een vriendin van mij een whatsapp van hem, dat ze de groeten aan mij moest doen. Ik riep dat ze de groeten terug moest doen en ging verder met opmaken. Ik had al een aardig slokkie op en ik las het gesprek van mijn vriendin en hem mee. Het ging over mij. mdat ik toen al aardig wat wijntjes achterover geslagen had weet ik niet precies meer hoe het ging, maar het ging ongeveer zo. (V = vriendin H= hij)

V; hannah is hier ook
H; doe haar de groeten
V; groetjes terug
V; Spreek je haar nog wel eens?
H; Nee niet echt meer
V; jammer?
H; Tuurlijk!!
V; Ping haar dan weer eens
H; niet alles hoeft van mijn kant te komen toch?

Dit vond ik best apart, want toen het van mijn kant kwam deed hij heel chagrijnig en kort af. Maar goed, mijn Vriendin en ik startten een discussie over hem en mij. Ze vond dat ik hem moest pingen, maar ik zei dat als ik dat meteen deed dat het dan stom over kwam omdat het dan zo zou zijn van ik ping je omdat het van V moest. Ze zei dat ik hem later op de avond moest pingen. Maar guess what, ik had er de ballen niet voor.

Zal ik hem pingen of niet?!

geschreven op 07-11-11

Ik was er net een beetje overheen, komt hij natuurlijk weer aanwaaien. Hoe voorspelbaar?

Goed, ik was afgelopen zaterdag weer in de discotheek waar ik al-tijd ben. Ik had een hele leuke jongen ontmoet, ik noem hem voor het gemak even X. X en ik stonden al een tijdje te praten, te knuffelen en te flirten bij de bar. Toen kreeg ik dus een ping binnen. Ja, wei zou dat zijn? goed geraden, het was die ene jongen. Hij vroeg of ik uitging die avond. Ik antwoordde een beetje kortaf want ik had liever niet dat X het gesprek meelas. oke dat gesprek was totaal niet boeiend, het ging over met wie we daar waren en waar we ons op dat moment bevonden.
X probeerde mij steeds te zoenen, maar ik draaide mijn hoofd weg omdat 'die ene jongen' zich nog steeds in mijn gedachten bevond. X wilde weglopen omdat ik niet met hem wilde zoenen, maar ik trok hem terug en zoende hem toch. Ja, ik kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan, en ja, op dat moment dacht ik daar precies hetzelfde over. Maar X was gewoon zo knap en ik wilde niet dat hij wegliep.
Ookal wist ik waar 'die ene jongen' zich bevond, ik bleef bij X, ik had het écht gezellig met hem.
Het einde van de avond naderde en de lichten gingen aan. X en ik bevonden ons nu vlak bij 'die ene jongen'. sterker nog hij stond 3 meter van mij vandaan en was met zijn ex, die nog helemaal gek op hem is, te praten. Ik dacht "Fack jou," en toen X mij weer probeerde te zoenen beantwoordde ik zijn kus.
De vriendin waar mee ik daar was trok mij aan mijn arm mee omdat we weg moesten. dus ik liep met haar mee om mijn jas te halen. Onderweg naar de uitgang besloot mijn vriendin 'die ene jongen' nog even 3 zoenen te geven. En ja ik kon er niet omheen, dus ik gaf hem ook 3 zoenen, en we raakten aan de praat. Al snel stonden we te zoenen. Mijn vriendin stond heel ongeduldig en geïrriteerd te doen, want ze had een kut avond gehad, haar çrush', de vriend van 'die ene jongen' had geen aandacht meer voor haar maar voor een andere jongen. dus ik zei dat ik weg moest. De jongen antwoordde met 'we pingen wel he?' en natuurlijk zei ik ja.
rond een uur of half 5 lag ik in bed, en ik had nogsteeds geen ping gehad, dus besloot ik hem te pingen of die al onderweg naar huis was. Hij zei dat hij al sliep. Het 'Oké fack jou' gevoel kwam weer terug omdat hij gewoon was gaan slapen zonder mij te pingen.
er volgde een beetje een basic-gesprek en uit het niets kreeg ik dit: "Genieten! al zoen ik met jou." 'hij zei ook dingen als "Kan ik deze week langskomen," en toen ik vroeg "heb je wel een leuke avond gehad," kreeg ik terug: "Het duurde ff voordat ik jou zag, maar toen wel." ik besloot te gaan slapen en zei slaaplekker tegen hem, hij zei het terug en ik viel als een blok in slaap. Toen ik 's morgens op mijn mobiel keek zag ik dat hij toen ik in slaap was gevallen nog iets had gestuurd. Het was iets als "Ping je me als je wakker bent?" dus ik pingde hem de volgende morgen, maar het gesprek kwam niet verder als ; goeiemorgen, goedemorgen, hoe is het?, ja best, mooi.
And that's where it ended.
We zouden nog afspreken, maar ik wist niet hoelaat ik uit was, dus we hadden daarvoor nog geen datum uitgekozen enzo.

Geschreven op 18-11-2011
18 nov 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van houvanjex
houvanjex, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende