Stapppen.

op een zaterdag in juli ging ik stappen met een hele goede vriendin van me, die laatst met een jongen had gezoend, die ze leuk vond. ze was heel boos op die jongen want ze vond hem heeel leuk, maar de jongen had later tegen een vriendin van mijn goede vriendin gezegd, dat hij liever met mij wilde zoenen. en dat hij mij knapper vond.
dus zaterdag gingen we naar de discotheek waar we altijd komen, en we kwamen die jongen tegen. hij was super lief voor mij en ik had hem graag willen zoenen, alleen stond mijn vriendin naast me en ze schreeuwde telkens tegen mij dat ze me zou vermoorden als ik met hem zou zoenen.
het is nu een week later en aankomende zaterdag ga ik met andere vriendinnen naar de discotheek. ik wil zo graag dat die jongen er is, want ik wil echt graag met hem zoenen, maar aan de andere kant, ik wil niet dat mijn vriendin boos op mij wordt omdat ze misschien nog gevoelens voor hem heeft.
maar die lieve, leuke jongen blijft maar in mn hoofd rondspoken, en ik denk dat ik hem echt heeel heeel heeel leuk begin te vinden.


houvanjex
14 jul 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van houvanjex
houvanjex, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende