ik weet het niet meer.

ik zit een klein beetje heel erg met mijn gevoelens in de knoop.
ik ken 3 hele leuke jongens. R, T & onbekend.
je vraagt je nu vast af wie "onbekend" dan wel is. nou ik zat het je uitleggen;
onbekend:
onbekend is een hele knappe leuke jongen die ik heb ontmoet in een discotheek, tijdens het stappen.
ik was helemaal dronken, waar ik overigens spijt van heb, en in de discotheek is een grote trap.
ik en mijn vriendin hadden onze jassen gepakt en wilde net de trap af lopen, toen kwam mijn vriendin P. tegen, een jongen die ze al een tijdje in op t oog had. naja het duurde ongeveer 100 jaar voordat hun klaar waren met zoenen enz. maar terwijl ik daarop stond te wachten, zag ik een superknappe jongen staan bij de trap, hij glimlachte lief en gebaarde dat ik naar hem toe moest komen. maarja, ik dacht ik? dus ik keek eerst 100x achter me, en liep toen naar hem toe, hij nam me mee naar beneden en daar zoenden we tot mijn vriendin klaar was met P. toen ik haar zag sleurde ze me mee, en nu weet ik dus niet de naam van die superleuke jongen.
R:
R is een hele lieve gevoelige jongen die ik ken via msn, en ping.
hij is zo lief en ik had wel wat speciale gevoelens voor deze jongen, maar toen kregen we voor het eerst ruzie. en niet zomaar ruzie, echt ik sla je kop d'r af ruzie.
de volgende dag kwam hij sorry zeggen en was heel lief voor me, tot 2 dagen later toen kregen we weer ruzie.
en later kregen we om alles ruzie over de stomste dingen.
maarja, ruzie of niet hij blijft een leuke jongen.
T:
op een zaterdag in juli ging ik stappen met een hele goede vriendin van me, die laatst met een jongen had gezoent, die ze leuk vond. ze was heel boos op die jongen want ze vond hem heeel leuk, maar de jongen had later tegen een vriendin van mijn goede vriendin gezegd, dat hij liever met mij wilde zoenen. en dat hij mij knapper vond.
dus zaterdag gingen we naar de discotheek waar we altijd komen, en we kwamen die jongen tegen. hij was superlief voor mij en ik had hem graag willen zoenen, alleen stond mijn vriendin naast me en ze schreeuwde telkens tegen mij dat ze me zou vermoorden als ik met hem zou zoenen.
het is nu een week later en aankomende zaterdag ga ik met andere vriendinnen naar de discotheek. ik wil zo graag dat die jongen er is, want ik wil echt graag met hem zoenen, maar aan de andere kant, ik wil niet dat mijn vriendin boos op mij wordt omdat ze misschien nog gevoelens voor hem heeft.
maar die lieve, leuke jongen blijft maar in mn hoofd rondspoken, en ik denk dat ik hem echt heeel heeel heeel leuk begin te vinden, maar het kan niet, want dan maakt mn vriendin me af.
en vriendinnen voor vriendjes.


houvanjex verliefd
14 jul 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van houvanjex
houvanjex, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende