hoe komt het ?

dat als ik of blabla of wie dan ook die niets te winnen heeft iets zegt en dan alles moet bewijzen en dan nog worden afgeschilderd als samenzwerings gekken ?

en als de overheid die onder het mom van geheimhoudings plicht van wege nationale en internationale veiligheid van alles kunnen zeggen zonder ook maar iets van bewijs te leveren en gewoon geaccepteerd worden op vage speculaties die niet eens onderbouwd worden.

leg dat verschil eens uit ?
denk je echt dat die mensen beter zijn dan wij samenzwerings gekken ?
en kan je dan niet lezen ?
geheimhoudings plicht van wege nationale en internationale veiligheid is een duur woord voor samenzweren voor eigen belangen.

oja ik heb het al gehad over woorden en het misbruik...

het is zo tering vervelend vriendelijk te blijven.

ga eens na wat de overheden verdient hebben met verhoogde lasten die ontstaan zijn door de oorlogen in vorm van veiligheids toeslagen en benzine prijzen.. om maar twee dingen te noemen die hoge inkomsten genereren,

hallo ?
iemand wakker of zoekende naar een rekenmachine ?
en als je die nodig heb mag ik dan nog ff wijzen op het feit dat alle onderwijs veranderingen dus niks geholpen hebben met het verbeteren van het onderwijs want anders had je wel gesnapt waar ik het over heb zonder een rekenmachine !

hoe komt het dat wij versleten worden als idioten wanneer jullie zelf idioot doen door niet realistisch te kijken naar de wereld waarin je leeft !

echt ik ben totaal verbolgen over het feit dat mensen liever blind de kampen in willen lopen en dan op t laatst wanneer ze het hek voorbij zijn gaan gillen van de realisatie dan dat ze gaan inzien dat er kampen gebouwd worden.

waarom denk je dat die geheime CIA gevangenissen zo'n hekel punt zijn ?
herinner je nog de uitspraak van bush ?
wie niet met ons is is tegen ons ?
hallo wakker worden,
jullie veroordelen door niet op te letten mensen die vechten voor jullie vrijheden !
en jullie gooien liever je vrijheid weg dan dat jullie in willen zien dat jullie af stevenen op dictatoriale wet
met het weg gooien van vrijheden.

ziek maakt het me ...
en dan moet je ze zien en horen als je een keer boos wordt zonder dat je echt iets zal doen anders dan boze woorden schrijven of uiten, dan denken ze dat de wereld vergaat, en dan ben je op eens de klootzak.
hallo ga maar eens kijken hoe jij je zou voelen als ik je vrijheden zou verpatsen voor een beetje gemoeds rust,
denk je eens in hoe die kinderen in irak of afghanistan zich voelen als papa niet meer terug komt van het werk op het veld omdat een soldaat zijn gereedschap voor een AK aan zag.
denk eens aan dat kind dat geelectrocuteerd wordt op zijn geslachtsdelen voor de ogen van zijn ouders omdat soldaten en overheden graag valse getuigenissen willen hebben om te verkopen aan het volk.
en ja verkopen aan het volk omdat voor en na het nieuws en over de gehele tv en in de kranten en internet overal reclame te zien is.
dat is verkoop !

en nee ik overdrijf niet,
dit is feit !
en als je je kop uit je reet zou halen dan zou je hier niet eens van denken dat ik het verzin, dit is de realiteit in irak en afghanistan omdat wij en met name de mensen die de realiteit niet onder ogen willen zien, blind geloven dat er terroristen bestaan ....
zonder enig bewijs zonder enig aanleiding !

ga eens kijken in de wereld want als het nu irakezen en afghanen zijn, waarom zou jij dan niet de volgende kunnen zijn ?

hoe komt het dat ik door dit verhaal afgeschilderd zal worden in je hoofd als een idioot ?
terwijl ik slechts vertel wat er werkelijk gebeurt in de wereld !
30 jun 2008 - bewerkt op 20 aug 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sui
sui, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende