hoi!

Vandaag een happy dag. Nuja 'happy'...beter dan alle anderen.
Kmaak me al klaar voor school -schoolgerief kopen, kamer kuisen,pennezak klaarmaken- tes dus bijna school, en ik vind het niet eens zo erg. Hier elke dag zitten tussen al die ruzies ben ik beu, echt kotsbeu. Klinkt misschien raar, maar school is voor mij een toevluchtsoord. Die ruzies thuis hebben dan toch 1 voordeel: dat ik graag naar school ga en dat ik me op mijn studies stort om alles te vergeten.

Nuja,ik heb mezelf beloofd er niet teveel aan te denken en te blijven vechtne voor etgeen ik wil. Deze week wordt nog een drukke week...

Morgen ga ik naar Liesje, samen met Sofie. In het begin van de vakantie hadden we een soort 'fotonamiddag' gedaan, wij met z'n drietjes, de grappigste foto's genomen. vrolijk toen hadden we afgesproken op het einde van de vakantie, nog eens hetzelfde te doen, kijken hoe we geëvolueerd waren..en dus morgen were diezelfde afspraak.

donderdag ga ik nog vlug de rest van mijn schoolgerief kopen. En vrijdag moet ik m'n boeken halen, dan beseffek meer dan ooit da school er bijna weer is. en savonds ben ik uitgenodigd op een BBQ- pyjamafeestje (2 in1 *lol*) zaterdag gaak dna gaan fitnessen. Jep,kheb mezelf voorgneomen wa meer aan sport te doen.vrolijk en dan is er de braderie en de fuif. Nja, tes dus allemaal beetje druk. Nuja, vinnek wle leuk zo vele om handen hebben..

Het doet weldeugd, zo eens hier n m'n dagboek komen schrijven alsof nix aan de hand is. 'schoolgerief gaan kopen, fuifje doen,...' kmoet genieten n vandaag, een dag dat ik mezelf goed voel.

ohja, ik wil iedereen die het niet zie zitten om naar school te gaan succes wensen!! ik dnek aan jullie!!

liefs, Iceglow
26 aug 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van iceglow
iceglow, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende