Hoi mama.

Het is vandaag 10 maart. Ik heb je al een week niet gezien. Vandaag zie ik je weer. En dan krijg ik nu mijn raport. Hij is slecht. En ik weet al wat er gaan gebeuren. De klappen gaan vallen, en het huisarest komt weet terug. Al het zo is. Dan bedenk ik me geen seconde, en ga ik uit huis. Naar papa of naar S. Als ik weg ben kan je lekker je eigen leven leven met jeroen, en heb je nooit meer last van mij. Nooit meer rekening houden met mij. Dat zal je wel fijn uit komen. Nooit meer geld aan mij uit geven. Heb je nog meer geld voor jezelf.liefdesverdriet Het doet me zo pijn dat je zo bent. M. voel nog meer als een moeder voor mij dan JIJ. M. weet hoe ik me voel, en begrijpt mij. Niet zo als jij alleen maar aan jezelf denken. En denken dat je weet wat er in me om gaat. Want dat is niet zo. Het gaat niet goed zoals jij denkt. Het gaat slecht door wat jij mij allemaal aan doet. ik kan er niet meer tegen.

Ik hoop dat je begrijpt, dat ik weg ga als je weer zo flipt tegen mij. Mijn wonden heb jeniet gezien en zal je ook nooit zien. Want je bent het niet waart om te weten wat er in me om gaat. Je bent een egowistische bitch ! dat is het enige wat jij bent voor mij. Het doet mij zo veel pijn. Mijn leven is kapot. Ik ben bang voor het leven, door wat jij mij allemaal aan doet. Misschien let is wel op alles. Maar het is te veel. Je doet mij te veel pijn. Hulp kan niet. Want het probleem ben jij en dat zal je ook altijd blijven, tot dat je dood bent. Want proberen te veranderen doe je ook niet, want je bent te eigenwijs en arrogant. Het draait niet alleen om jou. En ik hoop dat je daar ooit achter zal komen. Ik ben er bang voor dat je er nooit achter zal komen.

Maar dan moet je er wel achter komen dat ik dit niet meer wil zoals het nu gaat. Ik ga de rest van mij school bij S. wonen en daarna ga ik naar papa. Jou zien dat wil ik niet. Ik zal nog wel zien, Maar ik wil jou niet meer zien. Nooit meer... Want mijn pijn door jou is te erg geworden. En je zal het nooit meer goed kunnen maken. Al die jaren die je kapot hebt gemaakt.

liefdesverdriet
10 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van blacklady.
blacklady., vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende