Humm...

Pfff wat een dag weer..

Weer een dag slecht geslapen gaap! hele nacht wakker gelegen en liggen denken en denken. Ik sprak m net op msn en ik kon er echt niets aan doen maar moest erover praten. Ik bedoel ben ook maar een mens ik heb ook gevoel. Zegtie: waarom begin j nou alsnog op msn? Ik ga hier egt ni op reageren zo
Ik zat echt zo nah sorry hoor jezuss.. ik begin m steeds meer te haten..

Ik heb nu die ex-beste-vriendin van hem gemailt visa hyves.. zij is ook gedumpt door hem voor zn ex (nu vriendin? geen idee ik wil t NIET weten!!) ik hoop dat ze reageert, mischien kan ik daarin steun vinden en mezelf weer terug vinden..
Ik koen toendertijd aangespoord om weer met haar te gaan praten toen t uitwas. Ik heb die mail toen bewaard en nu zag ik dr tussen zijn hyvesvrienden staan. Wie weet ik hoop iig dat zij er niet weer intuimt de EIKEL..

Anyways net ff lekker gedoucht.. I'm lovin it verliefd daar knap je altijd wel van op!!
Nog een paar dagen en dan kan ik op vakantie, all1 heb ik totaal geen zin! Dat joch heeft gewoon heel m'n vakantie verpest.

M'n ma vind dat ik vandaag moet gaan rekenen bah!boosboosgaap! alvast ter voorbereiding van de PABO opleiding. Man wie heeft er nou zin om te gaan rekenen in je vakantie met zoveel aan je hoofd! Ik pak dan nog liever m'n tas in! Gelukkig over 2 weken hoop ik dan nieuwe start te maken op intro-kamp en hoop ik leuke nieuwe mensen te ontmoeten!

Nou dat was t weer zo ongeveer misschien dat ik straks nog wat schrijf.. k ga denk ik dalijk ff kijken voor een vakantiepakket (jeweetwel 2 tijdschriften bij mekaar) gister naar de bieb geweest en btje teveel boeken gehaaldnahnah mja als ik daar ben heb ik ze meestal in een week wel weer uit!! hahahahanahnahnahnah
Kusjee
Meverward
09 aug 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van niekie
niekie, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende