Ik leef nog=D

Jaaaaaaaaaa.. ik leef nog! Lange tijd niets geschreven, maar wel veel gevolgdvrolijk.

Het gaat goed hier! Vakantie afgelopen, heerlijke vakantie gehad btw! Als je thuiskomt weetje pas hoe heerlijk het allemaal geweest is. Maar binnenkort een weekend naar Parijserg vrolijk.
Vorige week weer begonnen met de opleiding, nieuwe klas, nieuwe opleider, nieuwe stageplek. We zien wel hoe dat loopt.

Gisteren heerlijk uitgeweest. Ik had de hele dag al gewerkt, maar deze week was nogal hectisch en dus had ik zin om het er allemaal ff uit te dansen en te gierensneaky. En dat is aardig gelukt, het was echt zooo genieten! Ben nu wel wat brak, mja was vanochtend pas thuis blueegghgaap!.
Paar leuke kerels ontmoet, oeeh en ze waren zeker niet lelijk. Damn ze waren echt zo fijn, haha heb echt mijn binnenpret wel gehad met hun.
Haha hun opvattingen over boeren waren echt grappig!
Nouja waar het op neer kwam was dat ze een enorme hekel aan boeren hadden. Ik begreep het wel vanuit hun kant want tsja als je zo'n dikke kakker bent die nooit drinkt, en dan zo'n lallende boer op klompen aan je hebt hangen?! haha ze vonden de boeren echt ontzettend vervelend.
Nou ben ik zo'n meisje die zich netjes voordoet en wel van R&B houd en dat soort muziek, maar meer van de mentaliteit houdt van de boeren. Niet dat ik lomp ben, en met mijn klompjes de R&B zaal in denderverward. Gewoon lekker gek doen en scheit hebben aan anderen, en dan met een biertje op is toch superfijn?!
Dus ik vond het wel erg grappig, dat wat hun vervelend vonden ik juist ontzettend grappig vond. Vandaar mijn binnenpret wat ik bij hen hadsneaky. Ze zaten ook zo bekakt te praten.

Nouja nu is het mijn lamme zondag en doe ik geen ene reet en heb ik ontzettend zin om mijn kerel te zien. Godsgruwelijk ik wil heb echt zo fijn knuffelen, want hij is gewoon echt de fijnsteknipoog. Gelukkig zie ik hem over een uurtje dus dan kan ik me ff uitleven op hem hahaaaagemeen!! Sex is echt te fijn...

Jaaa, veel nuttigs heb ik niet te melden. Maar goed... was een kleine update, eigelijk omdat ik me ook een beetje aan het vervelen dwasblozen. Tsja soms wat kansloosengel

Liefs xx
09 sep 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Real*to*me
Real*to*me, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende