Ik mis je

Ik denk de hele nacht aan jou. Ik mis je zo erg. Dag en nacht zwerf je door mijn gedachten en pijnig je mijn liefde en leed. Je pijnigt hoe ik me voel en hoe ik denk. Ik mis je met hart en ziel en wanneer ik ’s nachts aan je denk, dan voel ik hoe je bij me bent en dan voel ik je liefde weer helemaal opnieuw opbloeien in me. Ik mis je, dag en nacht. Hoe erg ik ook mijn best doe, je blijft er altijd rondspoken. Dan zie ik je weer voor me en dan voel ik me intens verdrietig.
Je hoort er niet meer te zijn, je bent er niet meer. Je bent allang geleden weggevaagd en toch ben je hier nog steeds. Dicht bij mij, dicht bij mijn hart. Hoe zeer ik ook niet wil dat je er bent, toch wil ik je weghebben uit mijn gedachten. En altijd, wanneer de nacht er op zijn donkerst is en het licht niet meer schijnt in mijn kamer, dan sta je naast mijn bed en kijk je me aan. Je kijkt me aan met een lach van trotsheid. Je kijkt naar me met een lach. Elke keer, zie ik alleen maar jouw lach.

Elke keer als jij in mijn gedachten rondspookt, dan komen die tranen weer omhoog en dan lopen mijn ogen vol met verdriet. Ik wil je niet zo erg missen, ik wil niet zoveel aan je denken. Ik huil nog steeds om je, om hoe je me verlaten hebt. Hoe je ons verlaten hebt. Hoe je iedereen verlaten hebt. De pijn zit nog steeds diep in mijn hart verborgen, en komt er elke nacht weer uit. Elke nacht komt hij eruit, speciaal voor jou, zelfs op de momenten dat ik het niet wil. Elke keer, huil ik nog steeds om alleen maar jou.
Het moet voorbij zijn, al die pijnlijke gedachten. Het moet voorbij zijn en de pijn moet meteen weggaan. Elke keer als ik wil dat je weggaat weet ik tegelijkerheid dat ik je nooit zal kunnen verwijderen uit mijn hart. Jouw vergeten is alleen maar liegen tegen mezelf. Jou vergeten is het stomste wat ik ooit zou kunnen doen. Ik moet alles van jou in mijn hart vasthouden. Op de momenten dat ik het hardst huil, op de momenten van mijn verdriet, maar ook op de momenten dat ik grootse vreugde deel met alles en iedereen.

Ik mis je nog steeds, al sinds je wegbent. Je bent een deel van mijn leven die weg is gevaagd door iets dat mijn grootste angst vast houd.
20 aug 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Panda baka
Panda baka, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende