Ik word gek

Ik word helemaal gek van mijn veel te jaloerse vriend. We hadden er zaterdag over gepraat en hij had belooft dat hij het niet meer zou doen.
Nou aan die belofte heeft hij zich zo'n 2 dagen gehouden en toen begonnen de jaloerse opmerkingen alweer.
Ik hou van gamen, daar kan ik niks aan doen, en gamen is gewoon iets van de mannenindustrie..
Ik kan daar ook niks aan doen en het is gewoon logisch dat wanneer ik een online game speel ik 9 van de 10 keer met andere jongens speel.
Maar ik hou van gamen en ik ben niet bereid dat op te geven omdat mijn partner het niet leuk vindt dat ik met andere jongens speel (Die ik vaak niet eens ken of weet hoe ze eruit zien) ik skype dan wel eens met ze of kom op TS.
Dat is toch logisch aangezien het een teamgame is en communicatie best belangrijk is. Het liefst heeft mijn vriend ook dat ik dan maar in mijn 1tje een spel speel.
Ook moet ik zo'n beetje alle vriendenverzoeken op facebook van hem afwijzen als het jongens zijn..
Ik vind dit echt nergens opslaan en ik voel de tranen alweer omhoog komen omdat hij me niet vertrouwd..

Ik praat niet eens heel veel op skype met de meeste jongens omdat ik ze nog niet eens ken.. Dus over veel andere dingen dan het spel gaat het niet.
Het is ook niet zo dat ik langer dan noodzakelijk met de jongens praat.
Ook doe ik nooit 1 op 1 skype gesprek, meestal zijn er dan toch andere jongens ook nog bij. Momenteel speel ik met een paar jongens die ook nog eens een paar jaar jonger zijn dan ik, en ik val totaal niet op jongere jongens, wat ik mijn vriend ook heel vaak heb verteld maarja.
Ook zit hij ermee dat ik volgend jaar een opleiding ga doen, en dat ik dan '' met allemaal nieuwe boys ga chillen ''
Ik vind deze verwijzen echt heel erg en ik heb geen zin meer in deze relatie als hij zo doorgaat, maarja. Hij zou toch wel doorgaan. Ik wil het helemaal niet uitmaken maar hij geeft mij echt geen keus.. Ik wou dat hij mij eens vertrouwde en me niet behandelde als een eigendom.
25 apr 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sheepy
Sheepy, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende