in mijn volgende leven
In mijn volgende leven word ik kok. Chef-kok met een eigen restaurant, een gigantische keuken thuis, een boek en genoeg geld om al het vet eraf te fitnessen.
Ik kan van niks zo gelukkig worden als van boodschappen doen, van gerechten bedenken, dingen proeven, andere mensen zien genieten van mijn eten.
Ik ben geabonneerd op Delicious.
Ik smeek mijn vader of ik boodschappen mag gaan doen in plaats van dat hij zijn in zijn dagelijks ochtendwandelingetje wat dingen haalt.
Ik verheug me op onze nieuwe keuken, met alles erop en eraan zodat ik kan me uitleven.
Ik snak naar meer tijd zodat ik al mijn recepten kan uitproberen.
Ik ben 17 en heb een plak met kookboeken.
Net ben ik maar gaan experimenteren met croissantjes. Zelf chocoladecroissantjes maken, croissantjes met ei omhuld door salami en kaas. Croissantjes met ei waarin een ansjovisje inzit voor de zilte zoute smaak. Croissantjes met feta, en een croissantje met kaas zodat mijn zusje zo ook wat lekkers vind.
Ik wil eigenlijk chocoladesouffle maken, maarja, dan moet ik eerst soufflebakjes kopen.
Morgen ga ik een grillpan kopen. Dat betekend dat ik weer een deel nieuwe recepten kan proberen
Dinsdag ga ik bij F. thuis koken voor een stel mensen, door gebrek aan een eigen kamer.
Ik ben wel een freak, maar ik weet zeker dat ik in mijn volgende leven rijk en chef-kok word.
Lonk, vrouw, 33 jaar
Log in om een reactie te plaatsen.
vorige
volgende