Innerlijk VS Uiterlijk.

INNERLIJK vs UITERLIJK

Als iemand zegt dat die gene alleen maar voor het innerlijk gaat is dat sowieso gelogen!

Want het rare is je let altijd op andermans uiterlijk. Ookal is het van het andere geslacht je let daar op omdat dat het eerste is wat je opvalt het kan je bv waarschuwen maar het kan ook in je nadeel werken. Waarom?


Omdat als je door een bepaald vooroordeel niet met diegene om wilt gaan omdat hij/zij niet voldoet aan jou mogelijke eisen of omdat jij en je vrienden met wie je op dit moment omgaat er totaal anders uit zien, en dan hebben we het of course niet alleen over een relatie heben met .... Maar ook gewoon vrienden/vriendinnen.

Je leert iemand pas echt kennen als je met die gene hebt kunnen praten en je leert die gene niet kennen door dat je verhalen over diegene hoort of door wat zijn/haar uiterlijk volgens jou zegt. Maar om er zomaar op af te stappen doe je wellicht dan ook weer niet. Omdat je gelijk zou kunnen hebben met het idee wat en of hoe de persoon zou zijn volgens jou.
Want zeg nou zelf als je een ruige man met een kale kop.tatoo,s en of piercings etc ziet, zou jij er niet zo snel op af stappen dan dat je gewoon een ( tussen twee haakje) normaal iemand ziet terwijl de (ruige) man wel heel leuk karakter etc zou kunnen hebben.

Maar wat dan wel weer zo is meestal zijn je eerste gedachten toch wel goed.. maar ja you never know & tegenwoordig doen helaas veel te veel mensen zich anders voor omdat zij er wellicht zo graag bij willen horen en zo door zich aan hun dingen,gewoontes etc aan te passen er hopelijk zo bij te kunnen/mogen horen.

Maar wanneer je zo iemand alleen zou kunnen spreken merk je dat er veel meer achter zit dan wat je dacht en zo geldt dat voor veel meer dingen. BV op school zie je als je goed kijkt veel groepjes "nerds bij nerds" de "populaire people bij de populaire" en ga zo nog maar door maar ook dan heb je wel zoiets van nou daar hoef ik niet mee te praten WANT .... etc etc maar als je per toeval met die gene opeens alleen komt te staan en aan de praat raakt ookal is het maar voor even in de toilet of whatever dan merk je dat things seems different than they are.. soo Don't judge too Quickly is mijn point!



PS: Je kan voor het uiterlijk zijn gevallen maar uiteindelijk kom je het verst met die gene als je zijn/haar krakter (goed) kent. En dan kom je er wellicht ook achter dat dingen niet altijd zo zijn zoals je dacht

& Eigenlijks zouden we gewoon eens voor de lol uit onze eigen veilige wereldje moeten stappen don't you think?



Hm, Idunno mijn mening hierover is nog niet compleet what do you think?
22 feb 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van showlove
showlove, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende