irritatie

Soms, als je net iets geposted hebt om mD.nl, moet je gelijk je pc uitschakelen voor je weer iets tegenkomt wat je irriteerd, aanspreekt of wat ook. Dit is daar zo'n typisch voorbeeld van. Ik moet toch even mijn frustratie kwijt.
Mensen posten van alles op het internet. Het net is bij wijze van één grote poepgrot waar iedereen naar hartelust z'n behoefte doet. Dit alles is prima. Waar ik echter slecht tegen kan zijn mensen die van alles roepen, maar vervolgens geen commentaar willen. In mijn ogen is het zo, dat je verantwoordelijk draagt voor alles wat je doet, zegt etc. Het is, naar mijn mening, ronduit laf om je dan te willen verstoppen voor alle consequenties die jou acties mogelijk hebben. Als je al het lef hebt om iets te roepen, wat vroeger nog een zeldzaamheid was, maar nu helemaal de rage, heb dan ook de ballen om naar het weerwoord te luisteren.
Ach, misschien ligt het ook wel aan het feit dat ik geestelijk een jaar of 80 ben... Ik koester weinig medeleven en begrip voor de medemens, iets wat wel weer heel erg 21e eeuws is, maar als het komt tot het dragen van je eigen verantwoordelijkheden heb ik de grootste mond.

Het worden van een kuddedier begint bij het ophalen van je schouders.
15 jan 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Merb
Merb, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende