Waarom huiswerk altijd 's nachts moet gebeuren

Ik werk aan een persoonlijk onderzoek, namelijk waarom ik mijn huiswerk altijd 's nachts moet maken. Misschien heeft het wat te maken met SOA (studie Ontwijkende Activiteiten) maar dat zal toch ook wel een ahcterliggende gedachte hebben. Wat ook vreemd is, is dat elke keer als ik tot diep in de nacht aan mijn huiswerk zit, ik om de een of andere mysterieuze reden altijd weer op mD.nl uit kom.
Over mD.nl gesproken, nog zo'n vreemd fenomeen is dat elke keer als ik hier een berichtje op wil plaatsen, ik er in slaag de internetverbinding hier te slopen zodat ik altijd een berichtje 2x aan het typen ben. Ach ja, ik ben al lang blij dat m'n computer besluit internet te slopen ipv m'n word bestandje met zo'n 12 A'4tjes aan slappe SLB reflecties. En ik kan iedereen die het zich afvraagt bij deze verzekeren: Ja, van 3 uur reflecties schrijven wordt je behoorlijk melig. na een paar A'4tjes leek het meer een Griekse epos te worden met mij als held in de hoofdrol. Ik denk dat mijn SLB'er zich de komende dagen helemaal suf gaat lachen. Ik geloof dat het hoogtepunt was, en ik citeer: "Ik moet mezelf toch echt wat serieuzer gaan nemen (voeg hier geen ‘haha’ in)." Letterlijk. Dat krijg je d'r van he, 's avonds laat huiswerk maken wat morgen af moet zijn.
Goed, als iemand enig idee heeft waarom huiswerk toch altijd laat moet gebeuren, of zelf ook last heeft van dit fenomeen, laat het me weten in de reacties knipoog

Späterrrrr
04 jun 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Merb
Merb, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende