irritaties

Zo dat is lang geleden dat ik hier wat heb geschreven. Intussen woon ik in mijn nieuwe huis, met mijn nieuwe hondje.
Het huis bevalt echt goed, is nog niet helemaal klaar maar echt nu al naar mijn zin ... maarrrr ...... Ik word nu al gek van mijn broer !!!!

Ik kan er echt niet tegen ben net ook ff boos geweest. Ik kom thuis en mijn broer zit lekker met mijn laptopje op zijn schoot, dat is op zich niet erg maar wel als hij er uren later nog ziet. Ik al hints geven maar nee hoor hij snapt het gewoon niet. Dan maar zeggen van hallo mag ik nog even ook ik moet mijn mail lezen en wil ff lekker msnen en surfen, oja ... een half uur later zit meneer nog ..... aaaahhhh ik kan hier gewoon niet tegen. Ik kan dus echt niet doen waar ik zin in heb en wat ik al jaren doe.

Ik ben de 30 gepasseerd en ik woon al een geruime tijd alleen ( zo''n 9 jaar ) dan heb je gewoon een ritme opgebouwd wat niet zomaar veranderd kan worden, en wat ik vind dat eigenlijk niet veranderd hoeft te worden, dit is nog altijd mijn huis !!!!

Dit kan ik echt geen maanden volhouden. Gelukkig gaat hij donderdag voor de 2de keer naar een huis kijken en ik hoop maar dat hij een bod doet en eindelijk het einde in zicht is.

Gisterenavond was hij weg en dat was echt de aller eerste keer dat ik me echt lekker thuis voelde in mijn eigen huis, ik kon lekker tv kijken, internetten, mijn hondje lag op mijn schoot mijn kat lag lekker op een kussen naast me op de bank .... heerlijk zo moet het zijn.

Is toch erg heb ik eindelijk een nieuw huis waar ik zo lang op heb zitten wachten en dan voelt het niet als mijn huis.
Ook kleine dingen waar je rekening mee moet houden ik slaap bv naakt en als ik s'morgens ga douchen dan moet ik er rekening mee houden dat ik niet zomaar naakt naar mijn douche loop.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

FF gillen want dit maakt me helemaal gek. Was ik maar niet zo impulsief geweest om voor te stellen dat hij wel zolang bij mij kan wonen. Ik wist al dat ik niet geschikt was om samen te wonen, ik heb het 2x eerder geprobeerd en dat lukte niet waarom zou het nu dan wel gaan.

Zo ff mijn frustraties kwijt. Ik hou mezelf maar voor dat het niet zo lang meer duurt.
21 nov 2005 - bewerkt op 22 nov 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van she_devil
she_devil, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende