Is het nodig?

Vandaag naar de fysio geweest, hoef geen operatie gelukkig, maar het lopen gaat nog niet helaas! Moet dinsdag terug komen om te kijken of we een paar oefeningen kunnen doen....

Was echt blij dat ik er even uit kon, zit alsmaar binnen! Ik woon op een woonboot aan het einde van een steiger die ongeveer 70m lang is dus voordat ik op straat ben ben ik echt uitgeput met die krukken! Me pa was mee dus hebben we even rondje gereden enzo, toch even frisse lucht... ken wel op het balkon gaan staan, maar tis toch niet hetzelfde!
Mag ook maandag proberen om naar school te gaan ben ik ook wel blij mee... Iedereen belt al constant waar ik blijf haha zelfs V is ongerust, de schat......

Vandaag A weer gesproken hij zit op een feesie in verveelt zich dus gaat ie op zijn mobiel met mij chatten haha, ik vroeg of ie langs wilde komen ben toch alleen....maar hij vind het onbeleefd om daar nu zomaar weg te gaan, dus hij belt me later nog even! Ik weet dat ie belt omdat ie me wilt...klinkt raar hahaha maar het geeft toch een goed gevoel dat er mensen zijn die niet zonder je kunnen!

Mijn beste vriend heeft van de week zijn eerste rijles gehad haha wat een lieverdje is dat ook, hij was zo zenuwachtig ik moest hem wel 30x zeggen dat het goed zou gaan....Een andere goeie vriend van mij (waar ik een soort van iets mee heb, we hebben tijden geleden gezoend enzo, en hij wil wel verder, maar hij heeft een vriendin en zover gaan wil ik nog niet, omdat ik denk dat ie dan meer wil en meer en das niet leuk voor zijn vriendin) maar goed die vriend die heeft weer wat probleempjes dus zitten nachten aan de tel....ben echt bekaf, maar ken gewoon niet meer slapen.... maar me weer teveel zorgen om iedereen!

Is dat echt nodig? Ik denk van wel, daardoor ga ik verder denken en kom ik vaak tot een oplossing... niet dat het altijd goed komt, maar ik heb in ieder geval mijn best gedaan! Het is niet zo dat ik iedereen wil helpen, maar de feiten spreken boekdelen...iedereen komt gewoon altijd bij mij! Omdat ze weten dat ik er voor ze ben en omdat voor mij niets te gek is, heb toch bijna alles al meegemaakt en mijn hart zal voor iedereen een open deur zijn, maar de deuren van andere hebben een sleutel en die deur kan alleen opgemaakt worden door degene met die sleutel...ik zal dus nooit andere inlichten over de problemen van vrienden of iets!

Ik ga weer verder chatten met mijn lovepartner pfff hahaha of te wel mijn aankomende seksmaatje...ciao
13 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende