italiaanse verjaardag

alweer een week in italie nog een week te gaan. Het gaat nou op zich wel goed. Gister naar een verjaardag van iemand geweest. Maar ja het was wel leuk maar er waren maar een paar van de nederlanders daar. En daar waren ook nog 2 stelletjes bij, lekker klef tegenover mij zitten, ja mag best laten zien dat je verliefd bent, maar dat wil niet zeggen dat ik daar de hele tijd tegen aan wil kijken. Er was nog wel een ander meisje diegene met wie ik het beste kon opschieten, maar die moest al om 23 uur naar huis. Dat was wel jammer want we hadden net fun met de band die speelde, maar die had ook net 5 nummers gespeeld en toen hielden ze ook al op.
Ze had 60 mensen uitgenodigd en ik heb de jarige in totaal 2 keer gezien toen we kwamen en gingen. Maar ja, dat moet ze ook zelf weten. Gister kon ik gelukkig nog ff op msn om nog te praten met 'echte' vrienden. Ach ja ik mis het eigenlijk wel heel erg thuis. Ook al zat ik daar ook nooit echt lekker in mijn vel, maar nog altijd beter dan helemaal niemand om me heen hebben.
Vandaag gaan we naar de zee en morgen en overmorgen bergtocht, leuk. maar ik zal het wel overleven, al hoop ik wel dat ik ook soms wat tijd voor mezelf krijg.

kimmetje
09 mei 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kweety
kweety, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende