Jaarhoroscoop 2009




Ram
Het komende jaar wordt voor jou dramatisch. Eerst verlies je een huisdier, daarna je baan en dan zak je voor examens. Vervolgens win je de loterij en chill je met celebrities om een aantal weken later al je geld te vergokken op een kreupel paard. Ook word je in november ongesteld.

Stier
Het komend jaar wordt voor jou een kutjaar. Eerst word je verliefd, dan krijg je een relatie, dan maak je het uit om een conflict dat ontstaat tijdens het kijken naar ‘Onderweg naar morgen’. Je favoriete band brengt een kutalbum uit en iemand in je naaste omgeving krijgt ongeluk, een waarbij diegene niet gewond raakt ofzo, maar je weet toch, gewoon om aan te geven hoe kut 2009 wordt.

Tweeling
JE HOUDT GODVERDOMME JE MUIL OVER DAPHNE BUNSKOEK BEGRIJP JE DAT?! BEGIN GODVERDOMME NIET OVER DAPHNE BUNSKOEK, JE KENT HAAR NIET ZOALS IK HAAR KEN! JE HOUDT JE MUIL!

Kreeft
2009 wordt voor jou een gigantische mislukking. Alles wat je doet mislukt. En alles wat je daarna doet om het minder mislukt te laten lijken mislukt nog erger. Sleutelwoord voor het komend jaar: falen.

Leeuw
Jouw nieuwe jaar wordt het slechtste jaar in je geschiedenis. Ik wil dat je snel nadenkt over het kutste jaar dat je tot nu toe hebt meegemaakt. Ja? Het komende jaar wordt drie keer zo kut. Let op de kleur lichtblauw, er zal iets heel kuts gebeuren met die kleur als belangrijk element.

Maagd
Je bent een Maagd, hahahahahahahahahhaha. 2009 wordt geen succes.



Weegschaal
Jij gaat een superjaar tegemoet. Een aantal voorbeelden; je krijgt heel veel geld, heel veel aandacht van het geslacht van jouw voorkeur, heel veel blije momenten, heel veel succes, heel veel lekkere uiterlijke eigenschappen, een platencontract en nog veel meer.

Schorpioen
Het komend jaar wordt heel erg balen voor jou. Eerst kom je er achter dat je helemaal niet bent wie je dacht dat je was. Op het moment dat dat zich voordoet, zegt degene van wie je het meeste houdt dat het misschien beter is als jullie elkaar even niet meer zien. Als dat je moeder betreft, wil dat inderdaad zeggen dat je uit huis wordt gezet. Let op, wasberen zullen je redding zijn barre tijden.

Boogschutter
Het komend jaar wordt voor jou enorm slecht. Eerst verstap je je op de trap van de Pathé Arena en val je minsens dertig treden naar beneden. Daar houd je een een kneuzing aan je bekken aan over. Onderweg naar het ziekenhuis wordt de ambulance geschept door een Peugeot 206 waarvan beide inzittenden het niet overleven. De film die je zou gaan zien blijkt enorm kut.

Steenbok
Je wordt in tweeduizendnegen een hindoestaan. Buiten de sterke kruidige geur die om je heen hangt merkt niemand iets aan je, maar jijzelf gaat er aan kapot. Je wordt ineens heel zuinig met je geld en voelt een onvermijdelijke drang om cricket te spelen. Voordat je het weet beantwoordt je vragen van mensen al zingend en dansend, Bollywoodstyle. Het absolute dieptepunt is op 12 september, als je in het Vondelpark wordt opgepakt omdat je bara’s verkoopt, nadat die net zijn verboden door Ab Klink. 


Watramang
Mi mang, joe na wang kwaaijkie, ie no spang over 2009. Allereerst ie gwen putteng wang nieuwe braka-merk nanga wowojo, a san datie go mek joe beroemd allaka. Ina oktober ie wordeng uitgenodigd nanga wang biggie televiesprogramma, ie sab fa toch. Je wordt na wang doekoemang, tapa straatie tjiemeits go aksie voor je okkienummer en dat soort dinges. Is na wang mooie aangelegenheid. Blaka jezus zij met je mi boy.

Vissen
Het komende jaar staat in het teken van de een of ander sterrenlichaam dat bijzonder kut is voor jou. Je belandt in een negatieve spiraal van emoties. Allemaal spirituele shit vindt plaats en jij weet er maar slecht mee om te gaan. Uiteindelijk gebruik je crystal meth terwijl je luistert naar Tokyo Hotel en pleeg je zelfmoord op je verjaardag.




Wat ben jij ?erg vrolijk
27 mei 2009 - bewerkt op 27 mei 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van curious_
curious_, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende