[ Jaloezie ]

Waarom al die jaloezie? Waarom wordt het toch zo moeilijk gemaakt. Stop die gevoelens weg, maar probeer je niet beter te voelen door op de een of andere manier wraak te nemen?

Het lijkt de laatste tijd wel overal om me heen te zijn... jaloezie. Maar waarom dan? En waarom moet ik de dupe van andermans jaloezie worden? Kent iemand dit gevoel?

Een (hele goede) vriend is onttiegelijk jaloers op mijn vriendje. Elke keer moet hij grapjes over hem maken of hem belachelijk maken. natuurlijk doet hij dat niet in mijn gezicht, maar ik hoor het dan weer van een andere vriend. Vroeger speelde er namelijk iets tussen ons, maar het was de verkeerde tijd. Nu dat het over is lijkt hij me niet los te kunnen laten. Hij wil mijn vriend en mij zelfs uit elkaar drijven...

Mijn vriend vindt het niet leuk als ik even twee avonden iets met mijn beste vriendin ga doen, terwijl ik hem bijna elke dag zie. Terwijl ik film kijk bij mijn vriendin thuis moet hij in zijn eentje uit gaan. Dan komt het voor mij over dat dat alleen is om mij jaloers te maken en vreemd te gaan om je beter te voelen... misschien heb ik het mis... (wie weet het of kan het me uitleggen, waarom iemand dat zou doen en met welke rede?)

En dan heb je mijn beste vriendin die eigenlijk mij voor zich zelf zou willen. Vroeger had ze me helemaal tot ik met mijn vriend kreeg. Nu heeft hij me helemaal een heeft mijn vriendin me heeeel af en toe voor zichzelf. Ze geeft me de vrijheid om te doen wat ik wil, ze probeert me nouwelijks te klemen en daar heb ik respect voor.
Om eerlijk te zijn zou zij mijn meeste aandacht verdienen als ik het zo lees... ze wacht rustig af tot ze het krijgt. Staat altijd voor me klaar, ondanks ik er zo weinig voor haar ben...

Jaloezie... ik weet niet wat ik ermee aan moet...
Wie kent dit gevoel en heeft tips voor me, want deze situatie maakt me gek! verdrietig
10 feb 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Meg
Meg, vrouw, 18 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende