Jesus made you a ho!

Met uitzonderingen voor misschien mos def, talib kwelli, k-os, missy elliot and outkast... Waarom moet elke fucking rap video op elkaar lijken??

Geld, Hoertjes, kont en tieten. bah!

Ik walg echt van al die vrouwen die zich zo afschuwelijk gedragen in die video's en dan al helemaal niet te beginnen over die teksten. grrrr gemeen

En o ja, er bestaat nog steeds slavernij in africa. Jonge meisjes zijn slaven van pedo priesters, bijna 4.000 meisjes en vrouwen zijn slaven in Volta region van west africa. De vrouwen worden verkracht, geslagen met zweepen en krijgen haast geen kleding of eten. 200.000 kinderen zijn alleen achter gelaten in Benin. Kinderen zijn worden ook verkocht voor een prijs van €25. Jonge meisjes worden gebruikt als bediende of als hoer. Misschien moeten rappers eens daarover schrijven en spitte inplaats van al die rommel van je dick die wordt gelikt. En stop met het danken van GOD voor al je roem en geld en succes wanneer je weet dat je sex verkoopt. Ik denk niet dat jesus geintresseerd is in hoeveel sex positie's je kan doen met felicia, tamika en tanya. gaap!

En vergeet The United States niet. Slavernij bestaat daar ook nog. liefdesverdriet
29 mrt 2005 - bewerkt op 16 jul 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kesja
Kesja, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende