Jupz..

het is nu lekker alweer 4 dagen en 1 middag vakantie...egt relaxed, maar ik mis rob wel..ik miste hem vrijdag avond al, terwijl ik hem vrijdag nog had gezien..als ik niet verliefd ben... vandaag naar de podotherapeut geweest..nu moet ik steunzooltjes, egt klote..en ook naar P'rend geweest, naar het Eggert... ik heb gekocht:
- rode string
- rood topje
- vet coewll hemdje
- vet coewlle bh, blauw..
erg vrolijk..dus dat was dan wel weer leuk..Morgen 1e kerstdag en overmorgen is rienepien jarig!! *toeters en bellen*..
egt..ik mis Rob zo erg!! ik kan er niet over ophouden..Mandy zei ook al dat ik teveel over hem lulde...het is ook niet normaal hoor...ik liep zo met haar een beetje rond te hangen hiero in M'dam he..en ik ratelde maar door dat Rob zo lief en leuk is en lekker is en dat ik met hem heb gezoend en dat ie goed kan zoenen enzovoortt... Pfoeh..

22-12-2003:
Dit had ik gisteren geschreven in mijn gewone dagboek:
Haaj maan!
Ik heb nou al weer een tijdje met rob...Hij is egt sooo lief weetje! En hij kan goed soene! ghihi...ik voelde wel z'n beugel maar ach...dat was niet erg nahnah..Ik heb ruzie met Pascal (lees: PasKwal) omdat hij het niet kan hebben dat ik met Rob heb...Egt een lul..hij doet ook de hele tijd vet kloterig tegen Rob ensow..egt soveel mense haten hem he...bijna heel monnickendam (zijn aanhangsel Niek niet) en nu haten vet veel mensen uit mijn klas hem ook...nou..hij heeft het verdiend..weetje he..alsie loopt schudt ie met z'n kont!! en hij doet: ptsjt, met een handje!! hoeso homo? uuhl..dat ik daar mee heb gehad..stel je voor dat ik met hem had gesoend!! vreselijk..maarja...oja..laatst droomde ik dat ik met maarten en jade was en dat ik toen met maarten soende!! volgens velen betekend dat dat ik op maarten ben (pas possible), maar volgens melissa (die heeft dromenboekje..) betekend dat dat ik weer contact met hem wil..fjuuw.. dus no worry's..ghahahah...nou..dikke kus
23 dec 2003 - bewerkt op 26 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kisjoes
kisjoes, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende