k**cijfers..

GVD !!! Sorry als ik niet mag schelden, maar ik heb echt weer van zulke K**cijfers terug ..
Wiskunde: 4.5 Waar ik vorig jaar eigenlijk het hele jaar bijna 7s, 8en en 9s op haalde ..verward en dan nu ineens een 4.5 k baalde echt als een stekker, en dan tellen de voortgangstoetsjes ook nog niet mee waar ik een, 10, 9,1 ,10 en een 8.7 op had, die tellen pas aan het eind van het jaar mee als gemiddelde van alle Voortgangstoetsjes ..
En dan Maatschappijleer: een 3.9 Fijn .. Kan ik ook nog wel gebruiken mijn 5e onvoldoende voor me rapport, en misschien wel me 6e als ik Anw de computeropdracht niet goed gemaakt heb. En anders met 7e want ik krijg Economie ook terug en dat is ZEKERWETEN een onvoldoende .. dus tja, me rapport met 7 onvoldoendes, daar zullen me ouders blij mee zijn, terwijl ik er vorig jaar geen 1 had, ja op het eind voor Economie ..

Verder ben ik nog naar m'n Decaan geweest om te overleggen over mijn profiel, ik heb Cultuur en Maatschappij met Biologie en Ckv3 Muziek, maar ik ben erachter gekomen dat ik Biologie niet nodig ben met mijn opleiding, dus waarschijnlijk laat ik het vallen en neem ik Ckv2 erbij, maar dan moet ik best veel inhalen, maar dat moet ik er dan maar voor over hebben vrolijk Maar moet het eerst met die docente overleggen wanneer en hoe ik het dan moet inhalen enzo, en dna zeggen dat ik niet meer bij bio kom of zoiets tegen me Bio leraar ..

Toen was ik al weer vrij, en ben ik nog op school gebleven ff met mensjes tussenuur houden maar dan in mijn vrije tijd nahnah Jaja engel Mja, was wel gezwellig nahnah Toen nog even met een ander meisje wezen wachten op iemand anders knipoog Toen ging de bel en kwam ik een vriendin tegen die een gesprek had met Mevr. B. en die liep weg ofzo had ze het over, die liep ik voorbij nahnah En toen nog even met haar gewacht, ik zeg die komt zo wel weer even Thee halen, en toen Kwam ze weer en riep ze me vriendin, waar ik nog bij stond nahnah en toen liep ik mee en toen hadden we nog wat lol enzo nahnah En ik heb ook wel gesprekken gehad met die vrouw, en toen zei ze zo van: volgens mij gaat het wel goed met jou, ik zeg Joah erg vrolijkengel Maar de repetitie week is niet zo goed gegaan, en dat vond ze dan wel jmmr mja, en toen begon het gesprek met me vriendin en ben ik richting huis gegaan, thuis wat bezig geweest met School, en de Svt van Gd uitgeprint en doorgelezen en wat dingen veranderd en toegevoegd .. En toen gegeten nahnah En achter de pc nahnah Dit verhaal typen wat nu al een poosje duurt omdat ik er msn doorheen doe nahnah

Nja,,
Ga stoppen ..
XxxX
,,NiicOlee gemeen
01 nov 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ..Miepje..
..Miepje.., vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende