Voor Cady ( *samen* )

Lieve lieve Cady..

De dag dat ik je heb leren kennen, die dag aanbid ik .. Ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen, ook al is dat door iemand anders gekomen, en dan misschien niet om zo'n leuke reden, maar ik aanbid de dag .. In het begin was ik nogal wat verlegen en afstandelijk, maar dat heb ik in eht begin tegen iedereen.. Toch was het bij jou anders, k voelde me meer op me gemak dan bij anderen in het begin, je reageerde normaal op mij en je accepteerde me zoals ik was/ben. Dat vind ik gewoon zo fijn van/aan je .. En ook ik heb je genomen en geaccepteerd zoals je was, en zoals je nu nog steeds bent..

Zoals je over mij zegt dat ik altijd eerlijk tegen je ben geweest en dat je dat accepteer.. Dat ga ik nu precies hetzelfde zeggen, je bent altijd eerlijk tegen mij geweest, en nog steeds wel, misschien af en toe een leugentje om best wil maar, dat moet toch kunnen .. Ook dit accepteer en waardeer ik van jou .. Eerlijkheid duurt het langst.. zeggen velen altijd.

Zoals jij ook al gezegd hebt soms hebben we ruzie, maar dat wordt eigenlijk altijd weer gelijk opgelost, omdat we dan vaak allebei onze excuses aanbieden, en zeggen dat we verkeerd geweest zijn, en dat weten we dan ook dondersgoed, waar 2 vechten hebben er ook 2 schuld zeg ik vaak, sommige denken dat ik het van iemand anders heb overgenomen, maar dat is niet zo .. Mja, dat doet er nu niet toe.. Lieve Meid, ik verlang ook weer naar de dagen dat we bijna elke dag bij elkaar waren en gewoon hele erge lol hadden, k heb je nu al bijna 3 tot 4 weken niet meer gezien, en dat vind ik echt veelste lang. Dat komt dan ook omdat we allebei op een andere school zitten maar in het begin zagen we elkaar gewoon veel vaker ..

Ik heb een poos het gevoel gehad dat we uit elkaar gegroeiid waren, ook door sommige opmerkingen die er gemaakt werden en door gewoon alles, we praatte niet zoveel meer, en deden bijna niks meer samen, en dat deed me gewoon echt pijn .. K wou mijn lieve vriendinnetje niet verliezen, dat kon ik ook niet nog eens aan in die tijd .. Sommige hebben me verneukt achter me rug om, maar jij bleef altijd open en eerlijk .. Lieve meid dat is ook bij jou een kostbare..
Ook dingen die ik jou in vertrouwen vertel, hoef ik niet bang te zijn dat je het door gaat lullen of ergens neer gaat zetten, ik weet niet ik heb gewoon dat grote vertrouwen in je dat je dat niet doet, en dat ik ook weet dat je dat niet doet ..

Lieve Cady, ik hoop dat je altijd mijn vriendinnetje zal zijn en blijven .. Want zonder jou weet ik niet wat ik moet, jij bent gewoon zo'n steun voor mij geweest en je bent het nog steeds als ik het moeilijk heb .. Lieve Meid weet, dat ik je ook altijd wil helpen en je wilt steunen in alles.. Ik wil naar je toe gaan ook al is het midden in de nacht.. Niet dat me ouders daar dan blij mee zijn, maar als het moet dan moet het .. En dat heb ik dan ook echt voor je over ..

Net zoals jij zegt, hiermee wil ik je mijn steun en vriendschap laten zien aan jou, en dit is denk ik ook gewoon een soort antwoord op dat van jou knipoog
Ik ga weer stoppen ,want k moet verder met leren voor de herkansing en me spreekbeurt verder maken, leren ..

Ik hou van je voor altijd .. verliefd
Bedankt voor alles lieve Meid ..
Heel veel Liefs,
Je vriendinnetje NiicOleeverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefd
14 nov 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ..Miepje..
..Miepje.., vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende