Sorry..

Sorry mensen, de vorige ging niet bepaald goed ..

Ik ben zo blij, heb me economie cijfer op kunnen halen van een 4.3 naar en 6..
En dat is voor mij echt heel goed, want ik mocht de repetitie overdoen, en dan werd het cijfer gemiddeld..
maar ze zei dat ik hem echt heel goed gemaakt had .. En daar was ik echt zo blij om ..

Nja, ik ben vandaag ook nog even naar me counselor geweest .. Nog even wat bepraat..
k ga namelijk een gesprek aan met me moeder ..
Voor alle duidelijkheid, me moeder is weggelopen toen ik 10 was en heeft me alleen huilend op de bank achter gelaten, en ze is nu onderhand 4 jaar weg, en in die tussentijd heeft ze dr hele leven zo'n beetje aan elkaar vast gelogen en heb ik haar van alles kwalijk genomen van wat ze gedaan heeft, maarja, Me broer en ik hebben haar 12 oktober weer gesproken, en hebben dus wat met haar afgesproken, en toen ben ik gewoon heel eerlijk geweest en ben mezelf gebleven, ben ook hard tegen dr geweest, dat verdient ze dan misschien ook wel, maar ze was anders dan ik had verwacht toen, ik had 'r gewoon heel anders verwacht .. Maarja mensen veranderen ..
Ik ging dus met mijn counselor overleggen over hoe en wat, want me counselor gaat erbi jzitten als ik een gesprek met haar aan ga, omdati k nog niet bepaald alleen durf ,en dat snapt ze dan ook wel, en ze heeft het zelf aangeboden en ze doet het voor mij .. vrolijk Dat vind ik wel heel lief van drvrolijk En me moeder moet ervoor uit Zeeland komen maar dat heeft ze er voor over, en dat doet ze dan ook .. Ze vind het ook niet erg om naar school te moeten komen .. We doen het een keer naar schooltijd enzo, zodat we niet gestoord kunnen worden(wat ik al genoeg ben nahnah) En dan wil ik ook gewoon haar kan van het verhaal horen .. En ook gewoon wat zij ervaren heeft, en wil gewoon meer duidelijkheid van haar kant toe, en als ze me vader probeerd zwart te maken en onderuit te halen neem ik het ook echt wel voor hem op, want hij heeft ons al die tijd toch nog goed opgevoed en goed voor ons gezorgd, en ook hij heeft pijn dat ze hem zo in de steek heeft gelaten voor een ander .. Waar ze nu onderhand al bijna volgens mij weer 3 jaar mee getrouwd is .. dus zo'n lekkere moeder heb ik dan opzich niet maarja, misschien dat we weer wat normaler met mekaar om kunnen gaan.. Helemaal goed komt het toch nooiit maar je weet maar nooiit .. we kunnen wel gewoon weer normaal met elkaar omgaan, maar het wordt nooiit zoals vroeger, daarvoor is er teveel gebeurt en heeft ze me teveel pijn gedaan ..

nou mensen, ik laat nog van me horen, want ik stop er weer mee, ik moet nog een leesverslag afmaken, moet Frans nog vertalen, misschien nog even bezig met PO en dan misschien nog naar buiten als ik dat ga redden !!

XxxX
,,NiicOleeverliefd
09 nov 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ..Miepje..
..Miepje.., vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende