Kerst

Nog 3 nachtjes slapen en dan is het weer kerst ... heerlijk ik heb er zin in.

Dit jaar is het eerste jaar dat heel de familie bij mij komt eten en ik dus ga koken voor 12 mensen. Hoewel ik al bijna 9 jaar op mezelf woon is dit dus de eerste keer dat heel de familie compleet bij mij komt eten.

En ik ben echt daarin een pietje precies.
Alles moet kloppen van de stoelen en tafels tot aan de verlichting.
En ik moet nog zoveel kopen, dit is er een beetje ingeschoten aangezien ik deze week in de ziektewet zit, maar morgen ben ik vrij en dan ga ik maar langzaamaan de laatste inkopen doen met broer lief dus met de auto en hij alles sjouwen voor mij erg vrolijk .
Gelukkig heb ik aan servies wat ik moet hebben, ik heb ontelbare schalen en genoeg borden, bestek, glazen enz enz.

Ik wil dus het WAUW effect creeeren in mijn huis. Zowel met het eten als met de aankleding. Het is nu al heel gezellig in mijn huisje met een grote boom, veel kaarsjes en verlichte takken op de vensterbank, maar ook moeten de eettafels ( ja ja 2 dat heb je met 12 man ) helemaal WAUW worden. Dus als iemand nog tips heeft ... dan hoor ik het graag.
Het liefste zou ik een hele grote kroonluchter ophangen maar ja qua tijd en budget is dat niet mogelijk.

Volgend jaar heb ik een open haardje zeker weten, ik heb nu al van die kerstsokken ( je weet wel voor kado's die ze in Amerika hebben ) die ik er aan kan hangen ... oohhh dan wordt dat WAUW effect nog groter dus dan wordt kerst volgend jaar maar weer bij mij !!!

En mijn kerstwens voor 2006 ?
Toch die ene, dat maatje waar ik alles mee kan delen en hele lekkere geile sex mee kan hebben erg vrolijk erg vrolijk erg vrolijk

En mij voornemen voor 2006 ?
Dat is elk jaar hetzelfde en dat is er 1: mijn goede voornemen voor aankomend jaar is verder geen goede voornemens meer te nemen, want ik hou me er toch nooit aan.

Wil ik graag iedereen een heel geweldig 2006 wensen !!!

Liefs She_devil
-xxx-
22 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van she_devil
she_devil, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende