kersttradities

Deze worden langzaamaan in mijn familie afgeschaft.
Al ruim 20 jaar hebben wij een bepaalde traditie, en gewoon dit jaar ineens gaat het niet door, niemand gaat ja ik en mijn broer willen gaan. Mijn ene zus moet strijken !!! Mijn zwager heeft vanacht gewerkt !!!
Ik snap er niets van, ik vind kersttradities moet je in ere houden, vooral nu mijn vader er niet meer is gaat langzaamaan alles weg.

Ik had behoorlijk veel zin in kerst waarom weet ik nu eigenlijk ook niet, want als ik het zo bekijk heb ik een enorme zeikfamilie. Nu maar hopen dat maandag iedereen leuk en gezellig mee doet, dat het diner niet binnen 10 minuten naar binnen gewerkt is ( haha dat kan niet want ik zorg gewoon dat er genoeg tijd tussen de gangen is ) en dat het gezellig word zonder gechagerijn of afgunst ( voornamelijk bij 1 zwager ).

Nu ga ik maar naar mijn moeder toe, mijn broer is er ook dus dan zijn we met z'n 3tjes ( voor een gezin van 12 personen ), je laat je moeder ook niet alleen zitten.

Ach ja eigenlijk is het elk jaar hetzelfde, ik probeer het allemaal zo gezellig en leuk mogelijk te maken maar blijkbaar heeft mijn familie daar allemaal geen zin in vinden het teveel verplichtingen.
Ik probeer het nog 1 jaar en dan geef ik het op, dan vier ik kerst in mijn eentje volgens mij heb ik dan nog meer lol dan met de familie.
24 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van she_devil
she_devil, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende