Klein kind.

Ik word hier echt behandeld als een klein kind.
Ik wordt in de nek geknepen geknuffeld, er wordt over mij gepraat als of ik het niet kan of er niet bij ben. En we moeten altijd ergens zin in hebben. En als dat niet zo is "Ben je boos?" "Is er wat?" Ik hoef toch niet altijd koekjes te willen eten? Ik heb net mn avond eten op.

Of allen moet weer heel intellectueel. En slim. En we moeten perse de besten zijn in de klas, zo doet hij. En altijd maar commentaar leveren op alles. Hou eens je mond!

En nee, ik hoef nu niet naar een of andere verdomde stad toe omdat daar misschien een interessante expositie hangt over kunstgeschiedenis of tekenen. En nee, ik ga op zaterdag/zondag avond geen documentaire kijken die ook ook tijdens kunstgeschiedenis bekijk.

Waarom moet bij jou altijd alles nut hebben? Zo fake zijn. "Kom, we gaan een museum bezoeken." "Kom we gaan gezellig ergens heen" "Kom je niet mee film kijken?" Nee, ik hou niet van intellectuele film die toch slecht aflopen. Ik hou van hersenloosheid. Lekker domme Hollywoodfilms kijken, of gamen, of iets waarbij ik niet hoef na te denken,

Laat me eens met rust.
"Wat ben je aan het doen?"
"oh, je speelt een spelletje"
Of
"Oh, je bent aan het verven"
17 okt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van It*sme
It*sme, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende