Laatste dag..

Poehee, dit was een soort van mijn laatste dag. Mijn laatste dag vrijheid blijheid werken bij 't leukste werk dat er bestaat. De volgende keer dat ik weer werk, ben ik een studente. Ik weet niet goed wat er in me omgaat, wel dat het veel is. Ik mis het nu al. Het is echt zwaar klote.

Vandaag had ik een voorlichtingsdag over m'n studie en op zich denk ik wel dat ik die studie goed gekozen heb en de mensen die er zaten leken me wel oke. Het is gewoon dat ik er nog niet echt mee bezig ben en er dus nog geen zin in heb. Een te leuke zomer en een te leuke bijbaan is wat mij de laatste tijd heeft bezig gehouden. En wanneer iets erg leuk is, ben je er nog niet klaar mee en wil je dat zo houden. Helaas.

Als ik realistisch nadenk weet ik dat straks (september is de laatste maand dat mijn werk nog open is) wel het leren zou gaan missen als ik niets zou doen. Dus ja, het is vast een goede keuze. Toch schreeuwt iets in mij dat ik deze laatste maand nog volop wil werken op mijn werk en daarna naar het buitenland om (vrijwillig) te werken. Gelukkig weet ik ook dat het fijn is als ik iets om handen heb straks, want als ik nu nog een tussenjaar zou hebben zou ik veel thuis zijn want ik denk niet dat er werk is waar ik net zoveel zou willen werken als op mijn werk nu, en dat vele thuis zijn zou me gek maken. Zo'n zieke kankerboel werkt redelijk deprimerend als je niets anders hebt.

Ik weet het niet, wordt er niet goed van. Zo dubbel allemaal. Zo verdomd blegh. Zo verdomd het leven zoals het is. Nouja, komende dagen ben ik even vrij om thuis te zijn (vind 't knap van mezelf dat ik daarvoor heb gekozen en niet heb gezegd: laat me maar werken!!). Zaterdag festival, zondag broer jarig, maandag t'm vrijdag introweek. Weekendje bijkomen en dan begint het.. De studie.

...

Ik weet het niet
23 aug 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende