Laatste keer

Zo vaag dat C nu alsnog degene is die het heeft uitgemaakt... Maar ja hij is dan wel zo laf om een smsje te sturen met daarin:

Schat, het spijt me echt dat het op deze manier moet lopen. Ik had het graag anders gezien. Het doet me veel verdriet, maar helaas. Zal altijd van je houden. X

What the fuck is dat nou weer....dus ik bel neemt ie niet op! Belt ie me terug dus ik zeg:
Er ligt hier nog een dvd van je als je die niet ophaalt voordat ik met vakantie ga krijg je een boete van de videotheek, dus die ken je nog komen halen! Verder heb ik je niets te zeggen, dus ik wil ophangen, zegt C: Verder heb je niets te zeggen? Nou dan niet....

Ging ik toch weer die stijd aan he, terwijl ik het niet had moeten doen! Want hij zegt gewoon: Ik kan niet altijd rekening met je houden en altijd letten op wat ik zeg... Het is nu al 7 maanden geleden van je En toen heb ik opgehangen, want kon het niet langer aanhoren, (ok het is 7 maanden geleden dat me mams is overleden, het blijft je bij als de dag van gister en tis niet aan een datum gebonden je verdriet) was helemaal overstuur echt.... Dus hij belt meteen weer terug en ik tegen hem schreeuwen, van wat nou al 7 maanden in zo'n geval maakt het niet uit hoelang geleden het blijft je altijd bij... hij weer dingen zeggen, dus toen zei ik iets waar ik heel veel spijt van heb ik zei: Ik hoop dat jou moeder overlijd en dat je meemaakt wat ik moet doorstaan! Ik was meteen overstuur en me pa kwam me kamer binnen en zag dat het echt niet goed met me ging, dus hij pakt de tel en zegt: C ik hang nu op!

Ik heb echt zoveel spijt van wat ik als laatste zei, moet nu weer huilen als ik besef dat ik dat echt heb gezegd...walg van mezelf! Dus hij smst mij daarna:

Dit soort dingen slaan nergens op! Je pakt me telkens op woorden die ik totaal niet zo bedoel! En als je gaat zeggen dat ik de dingen moet meemaken die jij hebt meegemaakt, dan ben je echt dom bezig!

Ik reageerde niet en hij belde me meteen daarna, maar ik was nog steeds overstuur maar zei wel meteen sorry ik had dat niet mogen zeggen, maar hij begon weer stom te doen, toen zei ik dat ik het niet meer kon, en hij zegt ik ga nu slapen als je me wilt spreken nog hier over moet je morgen bellen!!!

Heb hem net gesmst: Ik wilde serieus overwegen om vrienden te blijven... maar leg de keuze nu bij jou... Als je me nog wilt spreken moet je me morgen bellen en anders na 12 augustus als ik terug ben van vakantie, nogmaals sorry over wat ik gezegd heb....

En dat was het, tis nu echt over... en ik huil niet omdat het uit is echt niet, tuurlijk baal ik, maar goed ik heb geen moeite met vinden van een nieuwe vriend... Ik moet alleen huilen omdat ik me moeder zo mis, de vorige keer toen het uitging tussen C en mij, kon ik bij me mams terecht, nu moest ik naar me pa! Zegt ie nadat ie me getroost heeft: Gelukkig zijn er meer jongens dan kerken!

Maakte hij me toch nog aant lachen....
27 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende