Lang lang gelede

Zo het is al echt weer heel lang geleden toen ik hier voor t laatst een berichtje neerzette.
Het is december voor sommige mensen een hele leuke maand, ik heb echt een hekel aan december, december is een maand waar ik altijd zo enorm veel over alles nadenk.
Sommige dingen maken me gek, ik kan het aan niemand kwijt dus ben ik maar gaan schrijven.
Ik ben de grip op mezelf volledig kwijt, op een of andere manier moet ik mezelf toch elke keer weer obsessief storten op 1 persoon. Ik heb me 4jaar lang gestort op de mooiste en liefste maar ook verschrikkelijkste jongen die ik ooit heb gekend. Hij was goed voor me soms, misschien wel vaak maar hij was ook zo ongelofelijk slecht voor me hij had al jaren een vriendin en ik liet me toch steeds weer verleiden met hem te kussen en verschrikkelijk gek op hem te zijn.
"he's just like a pill, instead of making me better, he making me ill"

Maarja dat is sinds half jaar ongeveer nu helemaal over heb hem van de zomervakantie nog gezien en gekust maar ik voel me niet zo erg meer tot hem toegetrokken.
Denk dat voornamelijk komt door mijn nieuwe crush, een vrouw van 33 jaar. Een lerares van mijn school, ze vreet al me engergie op en ben er 24/7 mee bezig. Ik heb ADHD dus ben nog al snel aanhankelijk bij bepaalde personen. Zij geeft me een gevoel van dat ik wel okee ben en dat ik het waard ben. Ik heb ook voordurend haar goedkeuring nodig, anders wordt ik gek.
Ik moest het echt even typen, van me afschrijven voor ik mezelf aan het opvreten ben..

verliefd xxx
19 dec 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van vliegweg
vliegweg, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende