Lei-duh

Vandaag kwam ik ondanks na een halve fles wijn, 6 bier en 3 baco's om 4 uur nog geheel nuchter thuis. Dat kwam omdat ik bij J. en L. goed had gegeten. L. had burritto's gemaakt met een salade erbij en die waren van grote klasse.

J. is naast mijn collega ook muzikant, die met zijn band in kroegen speelt. J. had een een nieuwe keyboard gekocht van duizend ballen. Toe maar, J.
Nu heeft hij drie van die dingen staan. Toch maar eentje verkopen, J? No way Jose. gaap! Even een showtje weggeven op z'n nieuwe keyboard. Ja J. Goed man. vrolijk

11 uur gingen we de deur uit op naar de kroeg. Goede tent, goed publiek. Inmiddels waren vrienden van J. en L. ook gekomen. Het was heel gezellig. Daarna gingen we met z'n achten naar een 1 of andere bardancing..weet de naam niet meer. Het was daar stampvol maar dat mocht de pret niet drukken. We stonden zelfs in de rij om binnen te komen. 1 van hen had eigenlijk een gruwelijke hekel aan stampvolle tent. J had de stelling: Je kan beter als ijsblokje binnenkomen dan als warme loempia. . Sorry J. maar die vatte ik niet..ik geloof niemand eigenlijk. nahnah

Om half drie de trein teruggepakt naar A'dam. Bij CS de taxi gepakt. Ik had met de marrokaanse taxichauffeur een filosofisch gesprek over hoe je met irritante of aggressieve menen om moet gaan. Daar hadden dezelfde mening over. Nooit tegenin gaan. Eerst meebewegen en dan overpakken. cool! Aardige vent.

Ben nu net wakker. Ik heb nog mijn afwas staan dus dat doe ik vandaag ook maar. Nog ff boodschappen doen..vroeg eten want ik moet om zes uur weg naar Scheveningen toe. Beachparty..dress to impress. Eens kijken wat ik zal aantrekken.
21 mei 2005 - bewerkt op 21 mei 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Panter
Panter, man, 52 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende