Lekker vaag

Even dilemma, aan een kant wil ik vanavond uit aan de andere kant zie ik het wel. Nog iets heel vaags hij had er op facebook over dat die weekend weg was maar nu is dat bericht weggehaald en zit die er gewoon op facebook.

Misschien moet ik het ook even lekker loslaten en zie het allemaal wel. En misschien is het juist goed even weg te gaan vanavond want dan ben ik er ook even uit.

Wel lekker vandaag er achter dat mijn geld van de staatsloterij ook gestort is dus dat is wel lekker. Nog even en ik heb een leuk Hello Kitty make-up doosje .
Dat ben ik de laatste tijd ook wat meer aan het oppakken het tutten met mezelf dat heb ik lang niet gedaan. Wel haar kleuren en kleding maar echte make-up de laatste tijd veel minder.

Wel ben ik erachter dat een boel echte ontspannende dingen er echt even ingeschoten hebben bij mij en dat ik dat meer moet weer gaan oppakken. Deze week ook een boel ontspannende dingen gedaan en dat hielp mij toch en ik ben ook even kleine dingen aan het opruimen wat bij mij wel altijd een goed teken is , dan ben ik even de laatste tijd aan het ordenen en me weer aan het richten op nieuwe dingen.
En dat is ook wat ik wil.

Zo ook even ouders bellen want ze waren met mijn neefjes naar de smurfen en ik ben benieuwd hoe ze het vonden.

Juudjed
12 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van juudjed
juudjed, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende