Lief dagboek-hand in hand lopen.

Lief dagboek


My diary is best wel leuk en handig omdat ik altijd lekker in mijn dagboek kan schrijven als ik dat wil en wanneer ik wil.met de Iphone kan ik ook op internetvrolijk

Maar eigenlijk voel ik me niet helemaal op mijn gemak op md,ik vind de mensen die hier schrijven erg onaardig en vijandig tegen elkaar.Je schrijft toch in een dagboek lekker voor jezelf omdat je alles wilt opschrijven?moet je daarom dan maar uitgescholden worden en gepest worden?
Daarom schrijf ik toch niet in mijn eigen dagboek om gepest te worden?ik ben erachter gekomen dat je ook privé en ll kunt schrijven,das eigenlijk toch veel fijner?hoef ik ook lekker niet bang te zijn dat mensen mij gaan uitschelden,best wel jammer eigenlijk dat dat zo moet gaan maar het is veel beter zo.
Ik vind het echt heel leuk om op internet een eigen dagboek te kunnen hebben en alles lekker van me af te kunnen schrijven,niemand kent me lekker maar ik ben wel bang dat iemand erachter komt dat ik hier schrijf en dat wil ik gewoon niet.
Vandaag was best wel een leuke dag,het was erg warm en ik heb in minirok rondgelopen.
Ik wilde heel graag mijn vriendje zijn hand vast houden buiten maar het lijkt wel of hij zich voor mij schaamt want hij wilde niet hand in hand lopen.
liefdesverdrietliefdesverdrietliefdesverdrietliefdesverdrietliefdesverdrietliefdesverdrietliefdesverdrietliefdesverdrietliefdesverdrietliefdesverdrietliefdesverdriet




Als we samen alleen zijn dan doet ie wel lief tegen me hoor maar ik denk dat hij bang is dat mensen raar gaan denken omdat ik zo jong ben of zo,ik weet het ook niet zo goed maar ik zou zo graag lekker verliefd willen zijn en lekker hand in hand willen lopen want dat doen verliefde mensen toch altijd?
Ik wou dat ik wat dikker was want dat is toch veel mooier dan dun.al die antiliaanse meisjes zijn lekker stevig.
Ze hebben dikke billen en dikke benen en alle mannen en jongens fluiten,ze zeggen dat ik erg mager ben.ik hoop dat ik wat dikker word en ook lekker sexy kan zijn met strakke leggings en hotpants.
Vandaag toen ik met mijn vriend buiten liep zag ik een meisje op de fiets en ik moest om haar lachen en toen zei mijn vriend dat ze een beter figuur heeft dan mij omdat zij wat dikker was en ze was ook veel jonger,ik denk wel elf jaar of zo.dat vind ik eigenlijk niet zo leuk.
Ik hoop dat we nog heel lang bij elkaar blijven want ik vind hem echt heel erg lief.
verliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefd:


Binnenkort bij mijn nicht wonen,haar man kan ook wel heel erg streng zijn.ik vind het best wel eng.
Lief dagboek dit was het voor nu.ik schrijf gauw weer.


xxx van mijkiss
25 apr 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kalimer0
Kalimer0, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende