Lief dagboek Papito

Lief dagboek

Nathalie is gisteren niet komen opdagen,Monique was er wel en Steve dan.We hebben gezellig naar een film zitten kijken maar ik was best wel bang want ik vind griezelfilms best wel eng.
Ik heb een heel pakje sigaretten weggerookt omdat ik het zo eng vond,Steve zei dat hij ook geen nieuw pakje voor me zou kopen.Monique zit steeds aan Steve te frunniken,ik denk dat ze wel zin heeft,hihihierg vrolijk

Ik haat die stomme douche hier boven,het is zo donker en ik ben gewoon bang daarboven.
Ik heb Cindy de kat mee naar boven genomen maar die doet zo stom,ik heb haar maar opgesloten in de kast en dan wil ze er weer niet uit.Eigenlijk moet je elke dag douchen maar ik sla hier wel eens over hoor en vooral savonds.
Ik ben bang van Steve met die rare zeven geesten water van hem en hij zegt dat ik niet uit een glas mag drinken omdat het voor grote man is en dat ik dan dood kan gaan.
Steve heeft ook een krommantie en hij zegt steeds dst hij kapitein is en de krommantie is een adelaar.
Toen ik ging slapen zag ik Papito in de straat,ik heb lekker mijn raam open gedaan en met hem staan kletsen,ik heb gehoord dat mama me weg wilt halen hier en bezig is met een gezinsvoogd.Ik weet ook niet zo goed waar ik ga wonen maar ik wil gewoon mijn vrijheid hebben,Steve heb dan wel gezegd dat ik altijd welkom ben en dat hij altijd voor me klaar zal staan.
Sheeba heeft Monique gebeten vanmorgen toen ze haar wilde aaien en toen heeft Monique Sheeba door de kamer gegooid.
Ik schrijf gauw weer ja?

Iverliefd Papito 4-ever

xxx van mijkiss
22 apr 2011 - bewerkt op 29 apr 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kalimer0
Kalimer0, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende