Lief dagboek... (part XICII)

Lief dagboek,

Vandaag was geen dag als alle anderen, het was MIJN grote dag. Zoals je natuurlijk wist, door mijn voorgaande verhalen, zit ik op een cursus theezakjes vouwen. Vandaag was het de dag van het examen.

Afgelopen week heb ik natuurlijk flink geleerd. Gister kon ik tot mijn groot genoegen alle stof die we moesten leren achterstevoren uit me hoofd opzeggen. Wat een extra sinasappel op een dag wel niet allemaal kan doen!

Na gister vroeg onder de wol te zijn gekropen werd ik vannochtend wakker met een fris en vruitig gevoel. Hoewel er een windje dwars zat, zat ik vol goede moed, mijn dag kon niet meer stuk. Na het mijn ontbijdje genuttigd te hebben (2 sinasappels en een glaasje karnemelk), ging ik dan toch maar even naar de wc. Dat luchte op!

Eenmaal op mijn fiets gekropen en op gang gekomen viel mij op wat voor een prachtig weer het was, de vogels vloten, de meisjes liepen rond in korte rokjes.. Nee lief dagboek, wees maar niet bang, ik ben niet lesbies, het ziet er gewoon lief en zonnig uit... en de jongens liepen zonder shirt. Nee dit examen kon niet slecht aflopen.

Aangekomen bij het clubhuis van de theezakjesvouwbond, zocht ik mijn lokaal en nam plaats aan een leeg plaatsje. Naast mij zat een meisje nog snel even de antwoorden door te nemen. "Ook zo zenuwachtig?" vroeg terwijl ik mijn pas geslepen potloodje op mijn bank legde. Ik kreeg een mormelend antwoord terug.

Hoewel ik voor de 9,3 ging, ben ik bang dat ik het slechter gedaan heb. Ik vrees een 9,1. Het resultaat krijg ik morgen per telegram. Ik zit al klaar. Misschien is gaan slapen toch een beter plan, een week op sinasappels wakker blijven hakt er in.

Slaap lekker lief dagboek,

Veel liefs,

-Gijs

31 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Zeebonk
Zeebonk, man, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende