Liefde ...alleen maar lastig

Al een tijd geleden dat ik wat geschreven heb. Het gaat de afgelopen jaren erg goed met me. Ik heb mijn leven weer een beetje op de rit en dat is mede dankzij mijn vriend.
Maar omdat ik de laatste tijd flink pieker over iets heb ik advies nodig.. moet ik wat kwijt.

Mijn vriend met wie ik al jaren samen ben, en waar ik ondertussen al talloze ruzietjes mee heb gehad, beweert nog helemaal verliefd op me te zijn. Van me te houden als de persoon waarmee hij de rest van zijn leven wil delen. Ikzelf voel me daarom ook bijzonder schuldig over het feit dat ik me helemaal niet zo voel. Ik ben niet meer verliefd op hem, sterker nog.. ik ben al maanden verliefd op een ander.

De eerste keer dat ik deze andere persoon zag sprak hij me aan om te vragen of we samen konden trainen. Ik zelf kon alleen maar verlegen lachen, want mijn wereldje stond even stil toen ik zag dat de 'droomman' die ik me altijd had ingebeeld ook echt werkelijk bestond. Sindsdien probeert hij iedere keer als hij me ziet toch iets te zeggen. Eerst waren het best wel gesprekken, maar op den duur als ik met een andere jongen(een vriend) ging trainen dan was hij best kortaf in zijn woorden. Hij heeft toegegeven mijn gesprekken af te luisteren die ik met deze jongen heb, en zo dacht ik ook af en toe even te luisteren naar wat hij te zeggen heeft. Zo ben ik erachter gekomen dat hij nu een vriendin heeft. Ik probeer hem al vanaf dag 1 dat ik hem gezien heb uit mijn hoofd te zetten, maar op de een of andere manier speelt deze man met mijn brein. Als hij door de camera ziet dat ik beneden ben, komt hij ook naar beneden. Laatst toen hij wist dat ik alleen was ging hij door de telecom tegen mij praten, mijn hart maakte een sprongetje en ik begon me alsmaar meer te beseffen dat ik deze man niet uit mijn hoofd kan zetten.
Wanneer ik ben gaan trainen met een jongen dan vertelt hij dus niet zo veel, maar die andere jongen wil altijd sporten als ik ga sporten. Nu weet ik ook dat hij bezet is en wil ik geen relatie kapot maken, maar mijn hoofd draait overuren. Ik slaap nu slecht en dat puur en alleen omdat ik me telkens meer ga beseffen, dat ik ben gevallen voor deze man.
Ik besef me dan dus ook dat mijn vriend en ik geen toekomst hebben en dat ik onze relatie moet beëindigen. Maar ik weet gewoon even niet hoe ik met het andere issue om moet gaan.

Hoop dat jullie me kunnen helpen. verliefd
27 mei 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van somebody..
somebody.., vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende