Verlies van ons ongeboren kindje

Ik zal je nooit vergeten. Nooit. Ondanks dat je me in de steek liet toen ik op baarmoederhalskanker getest werd. Dat je me liet vallen terwijl ik de enige was die er voor je was. Ik heb je vergeven en zal je nooit vergeten. Voor vriendinnen is het moeilijk te snappen. Ja maar je wilt toch nog geen kindje? Je bent toch wel blij dat het afgebroken is? Nee lieve mensen, nu kies ik er bewust voor om er nog even niet aan te beginnen, maar ik ben nooit blij geweest met het feit dat ons wondertje er niet meer is. We hadden het een toekomst kunnen bieden.
Ik heb je vergeven dat je net deed alsof er niks aan de hand was.. toen ik je vertelde van m'n miskraam. Ik zal je nooit vergeten en heb het je vergeten. Omdat jij de vader bent van ons ongeboren kindje.

Wish I was more responsible when you were there..

Soms kijk ik naar mijn nichtje.. die ongeveer dezelfde leeftijd heeft als ons kindje zou hebben.. en ik vraag me af.. Lieve kleine uk, welke kleur waren je haartjes geweest.. je oogjes.. je huidje.. hoe was je lachje geweest.. hoe was je karakter geweest... hoe was jij geweest..

Dingen die ik nooit zal weten..
04 jun 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van somebody..
somebody.., vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende