Liefde is ingewikkeld!

Ik snap mezelf niet meer! Ik voelde het al aankomen, ik vond hém niet meer zo leuk als eerst. En inderdaad het gaat over, ik voel me nog raar als ik hem zie lopen. Maar meer raar in de zin van 'daar loopt hij en volgens mij weet hij dat ik hem leuk vind/vond'.
Nu voel ik haast niks meer. Ik voelde me naar toen hij met haar kreeg, maar toch. Niet zo naar als ik me eerst voelde. Ik vind hem niet meer leuk, in ieder geval niet meer op de manier zoals ik hem eerst leuk vond. Als ik nu zijn naam hoor vallen of hem zie lopen kan het me niks meer schelen hoe ik eruit zie of hoe dom ik wel niet doe. Ik wist dat het tijd is om hem te vergeten en het is me gelukt.

En nu mijn geweldige plan. Ik was van plan om zeker een jaar lang niet meer naar jongens om te kijken. Maar ik denk dat mijn lot anders heeft besloten.

Het is toch niet normaal? Ben ik over de een heen, voel ik me opeens tot een ander aangetrokken. Het gaat veel te snel. Ik kan niet weer hopeloos verliefd worden! Niet nu! Niet ooit, maar nooit!

Ik merk dat ik erover begin te fantaseren om Mevrouw ... te worden. Ik bedoel hallo! Ik ben pas 14 en ik fantaseer nu al over een bruiloft? Ik geloof niet dat ik dat bij een andere jongen ooit heb gedaan. Ik betrapte me vanmiddag zelfs al op het verzinnen van namen voor onze kinderen! Aargh! Dit kan niet gebeuren! Niet nu! Nooit niet! Ik bedoel. Hij valt waarschijnlijk op van die perfecte barbiepoppen. En dat ben ik niet. Ik heb geen perfect lichaam enzo. Ik ben normaal en nou, ik denk na. Ik denk dat hij nooit, maar dan ook nooit op mij zal vallen. Ik weet ze wel uit te kiezen. Ik kies alleen maar jongens die mijn niks vinden!

En dan nog een grote ramp. Een andere jongen kijkt verdacht vaak mijn kant op. Maar het probleem is dat ik hem heel aardig vind, maar dan ook alleen maar aardig. Ik hoop zo dat hij me niet leuk vind. Wow, kan een jongen mij wel leuk vinden? Ik denk het niet. Ik bedoel ik ben niet echt bepaald knap en zeg altijd onzinnege en domme dingen. Tenminste dat vind ik.

Ik denk dat ik eindig als een oude vrijster met 20 katten. De hele dag niezend, omdat ik allergisch ben voor katten!

Alsjeblieft laat me niet weer voor een jongen vallen. Niet weer, niet nu, nooit meer!

16 mei 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Miss Me
Miss Me, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende