Lijstje

Ik had een tijd geleden (29 januari) hier op my di een lijstje gemaakt van mijn ideale man hehe.
Ik dacht laat ik dit eens vergelijken met B en eens kijken of hij wel voldoet knipoog. In rood zet ik steeds hoe t bij hem is dus.

Ik heb geen idee hoe hij er uit zal zien. Ik heb namelijk niet echt een voorkeur voor blonde of donkere jongens ofzo. Wel moet ik trots op hem kunnen zijn als hij ergens binnen komt lopen, hij moet wel echt iets hebben, als je snapt wat ik bedoel.
Nou, hij ziet er wel leuk uit. Maar niet zoals mijn ideale man. Hij is nl nogal dun enzo. En ziet er jong uit. Maar hij heeft wel een leuk gezicht.
Verder hoop ik dat ik nu eindelijk eens met een wat oudere jongen thuiskom. Op de een of andere manier vallen er altijd jonge jongens op mij (daarmee bedoel ik jongens van mijn eigen leeftijd haha). Mijn "oudste" vriendje was maar 2 jaar ouder dan mij.
Ik wil deze keer een beetje een volwassener jongen en niet zo'n broekje haha.
Nou, dit klopt dus ook alweer niet. Hij is net zo oud als mij en is meer een broekje..
Verder moet hij sociaal, grappig, lief (niet te, trouwens), enthousiast en doelgericht zijn. Niet jaloers en bezitterig!! Intelligent en met veel inlevingsvermogen. Nouja, zoiets ongeveer haha.
Ik moet zeggen dat hij eigenlijk wel helemaal aan deze beschrijving voldoet! Qua jaloersheid enzo weet ik nog niet helemaal en inlevingsvermogen daar kom je ook pas later echt achter. Maar voor de rest heeft hij t allemaal.
Het liefst iemand met een eigen huisje of op kamers, want heb er genoeg van om maar steeds bij iemand thuis op de slaapkamer te zitten hahaa.
Nouja, hij woont dus nog thuis verdrietigverdrietig
In bezit van een auto is handig, maar maakt me op zich niet uit hahaha.
Of hij veel of weinig geld heeft maakt me ook niks uit.
Hij heeft zelf een auto gekocht! Ook heeft hij wel geld haha

Nou, op zich voldoet ie dus best wel aan mijn eisen nahnah.
Alleen dus qua uiterlijk niet helemaal haha.
Jeetje ik kom hier ook echt over als een zeikerd volgens mij. Met mijn lijstjes enzo. Gelukkig kent niemand mij hier in het echt!!! erg vrolijk

Verder was t vandaag wel een leuke dag. Vooral nuttig op school knipoog.
Jammer alleen van t mooie weer dat ik dus binnen zat. Maarja.

Kus Nicci
31 mrt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nicci
Nicci, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende