Love people

Pff ik zou wel de hele dag teksten kunnen schrijven. Bij mijn vorige bericht kreeg ik meteen al reacties, zo lief! verliefd

Eerst twijfelde ik om mijn dagboek openbaar te maken, want je weet maar nooit. Maar alles is anoniem. En nu ik al reacties heb gehad, zet ik gewoon door. Ik heb de tips meteen over geschreven en ga ze morgen zeker al gebruiken. Ik heb er echt zin in om de hele week gezond te doen. Maar morgen ga ik lekker weer naar school -.- Nouwja, naar school gaan vind ik niet zo erg, behalve dat ik al om kwart over 6 mijn bed uit moet. Maar ik vind het geweldig om tussen de mensen te zijn.

Vroeger was ik altijd heel erg verlegen en durfde ik helemaal niks. In de brugklas zei ik nooit wat, waar ik later heel veel spijt van krijg. Ik weet niet of er ook meiden of jongens dit lezen die nu in de brugklas zitten, maar wees gewoon jezelf! Als je iets fouts zegt maakt dat namelijk helemaal niks uit! Niemand is perfect!

Nu gaat het al een stuk beter met me, te danken aan de broer van mijn opa. Die heeft me zo'n goede preek gegeven, dat er iets van binnen klapte, waardoor ik meteen wist dat ik niet meer zo verlegen hoef te zijn!

Ik schrijf wel veel dingen door elkaar hahahaa. Ik denk dat ik binnenkort ook wat over make -up enzo ga schrijven, dat is namelijk mijn grootste intresse! Kijk anders ook eens op www.beautygloss.nl, ik vind die site zo geweldig!

Doeiixxverliefd
26 aug 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Thisgirlxx
Thisgirlxx, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende