Moee

Hoii,

Ik ben echt moe na afgelopen andere halve week ongeveer. Het is wel weer even wennen dat ik niet meer uit kan slapen, en weer op de fiets naar school moet hoor. Ik fiets in totaal 30 km op een dag. Nouwja, dat is wel goed voor me en ik ben er trots op. Morgen ga ik gewoon weer op de fiets, donderdag ook en vrijdag ook. Dan heb ik voor het eerst twee weken in totaal gefietst.

Toch is het begin van school best wel zwaar en moet ik eigenlijk ook nog een planning maken, want ik heb iedere dag genoeg huiswerk. Ik ga vandaag nog een vakkenschema maken, zodat ik kan zien wanneer ik welk van precies heb, kwa tijd en huiswerk. Dat is iets overzichterlijker dan mijn lesrooster zelf.

Verder moet ik voor morgen nog frans maken en leren, engels maken en leren, nederlands afmaken en wiskunde. Daarna ga ik vooruit werken. Ik ben wel benieuwd hoor ver ik kom hoor.

Misschien klinkt het stom, maar ik wil docent worden, en ik denk wiskunde. De meeste mensen vinden wiskunde een stom en saai vak, daarom durf ik eigenlijk ook niet te zeggen wat ik wil worden. Ik ben bang dat mensen, vooral mijn klasgenoten, me uit gaan lachen. Eigenlijk best wel vervelend hoor! Maar ik ga nu nog even goed mijn agenda plannen enzo!

Loveyoux
28 aug 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Thisgirlxx
Thisgirlxx, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende