maandag 12 -9-2011

Een klein stom facebookdilemma ik heb er iemand opstaan waar ik al een poosje mee omga maar het een beetje raar is. Het meeste contact was qua telefoon en degene doet erg weinig moeite om mij ook maar te zien.

Bij hem heb ik altijd het gevoel dat ik het gebrek aan beter vriendin ben en ik goed genoeg ben als die niemand heeft en het hem uitkomt. Hij kan je soms negeren als er mensen bij zijn en volkomen weer op te draven als het hem uitkomt en hij niemand heeft.
Het contact is sowieso al minder ook qua bellen en ben eigenlijk een de enige te zijn die iniatief neemt in die vriendschap.
Ik heb namelijk het gevoel dat als ik niets onderneem qua contact dat ik sowieso niets van hem hoor en dat is eigenlijk en heel eerlijk eigenlijk denk ik niet dat ik er mee zal zitten.
Gewoon al dat ik ook andere mensen ken die wel de moeite doen om me te zien en wel interesse hebben.

Ergens denk ik dat ik het er even zo laat tot ik wel wat hoor, maar zodra ik niets meer hoor denk ik dat ik het toch maar eens doe. Helemaal omdat ik ook binnenkort jarig ben en hij daar ook al vaker asociaal mee om is gegaan, dus ik denk eigenlijk dat de vriendschap geen vriendschap is maar een gebrek aan beter verhaal.

Verder even bij de blokker hier geweest en zag al een bruin of donkerrood plaid voor over de nieuwe bank omdat die nogal wit is. Ik kijk er erg naar uit dat de bank hierkomt want dat zal toch mijn huisje weer een stukje anders maken.


Ergens denk ik dat ik een beetje zoiets heb de laatste tijd dat ik niet al mijn energie aan mensen wil geven aan mensen, die niet altijd even eerlijk zijn en soms van andere mensen dingen verwachten die ze zelf niet doen.
Ik wil meer tijd aan mezelf , de dingen die ik wil doen en de mensen die belangrijk voor me zijn en me waarderen. En om heel eerlijk te zijn een vriendschap die alleen telefonisch is terwijl je een dorp verder woont is eigenlijk ook niet echt een vriendschap meer.

Het word even tijd voor een nieuwe periode.

Juudjed


12 sep 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van juudjed
juudjed, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende