maandag

Het gewone leven begint weer alhoewel ik dus niet werk wel de klusjes in huis etc want dat gaat ook gewoon door en de degene die heel minzaam doen over huisvrouw zijn die hebben echt geen benul.
Gisteren bij ouders geweest en onverwachts chinees gegeten wat heerlijk was en ook wat geld van pa gehad omdat ik even krap zit door wat regelingen gelukkig spaar ik wel wat maar het is niet echt een vetpot momenteel.

Wel even bij de kruidvat wenkbrauw en wimperverf gehaald en dus mijn wenkbrauwen zelf geverfd omdat doordat ik donkerblond ben af en toe lijk of ik geen wenkbrauwen heb . Het net gedaan en alhoewel ik er wel tevreden over ben is het wel even wennen.
Het scheelt wel even wat dat ik het zelf heb gedaan en ook nog ontspannend ook . Ik denk ook even dat ik verwen mezelf periode instel want ik zou het wel even prettig vinden als ik me even wat prettiger voel.

Liefdesverdriet is even niets en ik wil er ook niet in blijven hangen. Ik heb hem momenteel ook even niet gezien en ik denk ook dat op mezelf richten even wat belangrijker is.
Ditto met andere mensen want ik ben er achter dat ik soms best wel wat meer voor mezelf mag opkomen en ook even best zeggen als ik het ergens niet mee eens ben of over bepaalde mensen niet wil hebben.
Zo ook de overbuurvrouw , haar buurman waar ik regelmatig mee spreek begon over haar en ik heb ook gezegd dat ik het eigenlijk niet over haar wil hebben omdat ik er eigenlijk een beetje klaar mee ben.

Ditto met de nieuwsgierige maar roddelgrage barvrouw waar ik eerst mee omging , ze heeft net een bar maar is wel heel erg bemoeierig met mensen en roddelt ook.
Ik liep met een jongen/man tegelijk naar buiten omdat het nogal rustig was in de kroeg en de mensen die er waren waren voor mij niet interessant genoeg , toen ik naar buiten ging werd meteen gevraagd of ik met hem meeging, waar ik ook zoiets heb van bemoei je eens lekker met je eigen ding boos Ik dacht niet dat ik daar uberhaupt verantwoording voor nodig had.
Ik praat al veel minder met haar en als ze naar dingen gaat vragen die haar niet aangaan wat ze al eerder deed , ga ik ook echt gewoon zeggen dat gaat je niets aan. Dat dingen in haar kroeg gebeuren maken het nog niet haar zaken.

Het worden even tijden waar ik wat beter op mezelf ga letten en ook wat beter voor mezelf op ga komen want het is even nodig.
De laatste tijd was echt dat een andermans problemen mijn problemen werden en daar wil ik echt voor waken.

Juudjed

08 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van juudjed
juudjed, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende