memories are coming

heyhey!

Mn vooruitzicht is heel leuk! Word zo opgehaald met 2 andere vriendinnen om te gaan logeren bij een vriendinnetje die eerst bij me in de klas zat. Heb er echt zin in! Dit zijn een paar van mijn vriendinnen die er echt altijd voor me zijn. Dit geeft me zo'n goed gevoel, ze zijn zo lief. Ik heb mindere dingen met hun meegemaakt, maar ook super leuke! Ik denk dat ik aan vanavond ook leuke herinneringen overhoudt!

Heeft iemand trouwens ook wel eens, dat als je naar muziek luistert, je opeens alles positief inziet? Als je goed naar de tekst luistert, krijg je veel inspiratie. Je kunt wel altijd makkelijk zeggen van: Leef je leven, maak het jezelf niet te moeilijk blablabla. Maar als je hier nou echt eens over na gaat denken? Je leeft maar 1 keer?! Wáárom zou je je rot gaan voelen? Wáárom zou je je onzeker voelen? Wat maakt alles eigenlijk uit? Als jij je maar goed voelt! Dit helpt mij de laatste tijd echt! Als ik weer eens pieker over dingen bijvoorbeeld. Ik pak mijn oortjes en ga genieten van mn muziek terwijl ik bedenk dat ik gewoon moet genieten van het leven! Leef je leven! Dat is mijn levensmotto.
Klinkt eigenlijk allemaal echt heel standaard, maar ga er nou maar eens over nadenken. Motiveer je eigen om iets van je leven te maken en jezelf gewoon goed te gaan voelen! Als je nu zo iemand bent die dit nu leest en denkt van: 'Ja, helpt niet.' dan ga het ook niet proberen. Je moet er voor open staan.

(ik zie toch in mijn eerste berichtje dat ik soms vaag ben? Ja, dit berichtje is vaag ofniet? Laat even een reactie achter als je een beetje begreep wat ik hierboven allemaal heb gezegd knipoog)

Kus!
18 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Arizona
Arizona, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende