Mijn autobiografisch boek…

Een paar regels uit H1 van de autobiografie die ik aan het schrijven ben:

*Twee keurig gescheiden levens die op een gegeven moment bij elkaar zijn gekomen en haar bijna fataal werden, die ene persoon die zorgde dat ze af en toe onvoorzichtig werd en bij haar het hoofd op hol bracht waardoor keer op keer haar aandacht verslapte. Tot op het moment dat haar omgeving ingreep en alle twee haar levens op het spel zette.*

Ik heb het al een paar keer over hem gehad in vorige verhalen, maar de laatste tijd krijg ik hem gewoon weer niet uit mijn hoofd... J ... Misschien wel omdat zijn naam zoveel op tv verschijnt omdat bijna elk persoon in series zo heet.
De mensen die mijn verhalen en reacties lezen, zullen wel gemerkt hebben dat ik erg duidelijk tegenover sommige dingen sta... in mijn 2 verhaal op md staat veel beschreven, behalve de dingen die gebeurd zijn na de dood van me moeder en voordat ik J ontmoette.

Ik weet niet of ik het wel was, maar de persoon in mij die sloeg stilletjes op hol! Mensen veranderen nou eenmaal, ik was sterk van buiten, maar van binnen was ik constant op zoek naar dingen of mensen die me beter zouden maken van binnen! Ik verdraag veel pijn, maar ik moest me gewoon op een manier uitten en ik koos misschien wel de verkeerde op dat moment....

Wat ik deed is niet eens zo raar, ik ging op zoek naar jongens, jongens en jongens! Het enige waar mijn leven nog op draaide die paar maanden was de spanning en de sensatie die jongens mij gaven!
Dan bedoel ik niet dat ik met jan en allemaal naar bed ging, want ik ging voor het eerst zover met J.
Wat ik wel deed was die onbereikbare gasten met vriendin versieren, verleiden, ik was gewoon een echte player aan het worden! Maar het voelde zo goed, dat ik wist dat die gast mij verkoos boven zijn vriendin of boven de drugs en het enige wat ze kregen was het strelen, het zoenen en verder gewoon niets!!!

Totdat J kwam... (in mijn volgend md verhaal beschrijf ik hoe we elkaar tegen kwamen)
27 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende