mijn bloopers

Nu we toch bezig zijn om elkaar de bloopers te vertellen doe ik ook maar een duit in het zakje.
Als is mijn 2e blooper niet echt een blooper in de zin van": ik schaam me ervoor; het is gewoon een domme actie (zoals ik wel vaker doe).

1e blooper: Ik werkte toen nog in het verpleeghuis als ziekenverzorgende. Er was één mevrouw die op een bepaalde dag gezellig uit ging met haar kleinzoon. Ze zouden gezellig samen naar de dierentuin gaan.
Een andere mevrouw zou diezelfde dag naar de begrafenis van haar man gaan die net was overleden. Ze had er erg veel verdriet van natuurlijk, ze waren 50 jaar samen geweest.
Nu kwamen beide dames tegelijk terug op de afdeling en (je voelt hem waarschijnlijk al aankomen) ik met mijn lompe kop vraag aan de dame die naar de begrafenis is geweest of ze een gezellige dag heeft gehad en of ze veel gelachen heeft. blozen Ik schaam me nu nog als ik eraan denk.


2e blooper: met oud-en nieuw een paar jaar geleden was ik ongesteld. Ik gebruik tampons; verder niks aan de hand.
Na natuurlijk de nodige borrels op te hebben ben ik behoorlijk aangeschoten (lees dronken) naar bed gegaan. De volgende ochtend wil ik met flinke hoofdpijn mijn tampon verwisselen. (lekker goor verhaal he). Na de tampon verwijderd te hebben zie ik nóg een touwtje hangen. Hmmm? Oke er zat per ongeluk nóg een tampon in. Na die eruit getrokken te hebben voelde ik nog iets naar beneden zakken.
Ehm...bleek dat ik er de vorige avond/nacht drie tampons in heb gestopt blozen
28 okt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Bessie
Bessie, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende